Yine Fransa yine skandal

Ukrayna’daki ilk maçta şok bir skorla 2-0 yenilen Horozlar, rövanşta 80 bin kişinin doldurduğu Saint Dennis’te müthiş bir geri dönüş yaptı.

Ukrayna 'yı 2-0 'ın rövanşında 3-0 'la deviren Horozlar 'da Benzema 'nın attığı 2. goldeki ofsaytı hakem göremedi!

Gol perdesini 22. dakikada Sakho açtı. Baskısını artıran Fransa 34. dakikada maça damga vuran pozisyonda farkı ikiye çıkardı. Golü atan Karim Benzema bariz ofsayta yakalandı ancak Slovenyalı hakem üçlüsü oralı bile olmadı. Ukraynalılar uzun süre hakem Skomina 'ya itiraz etti.

HENRY 'NİN KUTSAL ELİNDEN SONRA İKİNCİ


2010 Dünya Kupası Play-Off maçında da Horozlar, İrlanda 'yla 1-0 'ın rövanşında Fransa 'da 1-0 geriye düşmüş, uzatmalarda Thierry Henry 'nin eliyle attığı golle gelen zafer, UEFA 'nın Fransız Başkanı Michel Platini 'yi eleştiri oklarının hedefi haline getirmişti. Fransa 47 'de Khacheridi 'nin 2. sarıdan kızarmasıyla daha da rahatladı ve 72 'de gecenin yıldızı Sakho 'yla üçledi.

OFSAYT OLMAYAN GOLÜ SAYILMADI

Hakem Skomina 'nın katlettiği maçta Benzema 'nın bir golü de ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. R.Madrid 'in Cezayir asıllı golcüsü, bariz ofsayttan attığı 2. golünden önce, bu sefer ofsayt olmayan pozisyonda ağları havalandırdı. Ancak Skomina, yardımcısının ofsayt bayrağıyla golü iptal etti.