Barça'ya yeni şok!

İspanya'nın Güney Afrika ile oynadığı hazırlık maçında Barcelona'nın tecrübeli kalecisi Victor Valdes sakatlandı.

spanya'nın Dünya Kupası'na hazırlık kapsamında Güney Afrika ile oynadığı maçta Barcelona'nın başarılı file bekçisi Victor Valdes sakatlandı.

İkinci yarının başında Iker Casillas'ın yerine oyuna dahil olan Valdes, 76. dakikada yaşadığı sakatlık nedeniyle kenara gelmek zorunda kalmış ve yerini Pepe Reina'ya bırakmıştı.

32 yaşındaki kalecinin sağ baldırında yırtık meydana geldiği ve 4 ile 6 hafta arasında sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Öte yandan 2010 Dünya Kupası'nı kazandığı Soccer City Stadı'na geri dönen İspanya Milli takımı, 56. dakikada Parker'ın attığı golle Güney Afrika karşısında sahadan 1-0 yenik ayrıldı.

Maç sonrası İspanya teknik direktörü Vicente Del Bosque, Güney Afrika'nın galibiyetini' adil bir sonuç, yenilmeye layıktık' olarak değerlendirdi.

Ayrıca Valdes'in sakatlığından sonra İspanya'nın oyuncu değiştirme hakkı dolmuş olmasına rağmen yerine Reina'nın kaleye geçmesi de tartışmalara neden oldu. Del Bosque,' Kaleci değişikliği istedik. Bu fair play'lik bir şeydi. Güney Afrika teknik direktörü sinirlendi mi? Bilmiyorum. Farkına varmadım. Biz hakem masasına değişikliği bildirdik ve bize onay verdiler' dedi.