Galatasaray'da ŞOK Kavga İddiası!

Galatasaray'da yaşanan kavgalara bir yenisinin daha eklendiği iddia edildi.

Sarı-Kırmızılı kulüpte işlerin kötü gitmesi, Florya'da da tansiyonun yükselmesine yol açtı. Habertürk gazetesinin iddiası şu şekilde;
Sık sık yaşanan tartışmaların son aktörlerinin Burak Yılmaz ile Albert Riera olduğu ve ikilinin F.Bahçe derbisi öncesi birbirine girdiği ortaya çıktı. Riera, Nisan 2012'de Melo ile kavgaya tutuşmuş, soyunma odasında feci şekilde dayak yemiş ve gözü morarmıştı. Son olay ise şöyle gelişti...
10 Kasım'da Kadıköy'de oynanan derbiden bir gün önce tesislerde yapılan taktik çift kalede sinirler gerildi. Albert Riera ve Burak Yılmaz önce sözlü olarak birbirleriyle tartıştı.
Diğer futbolcular önce bu durumu fazla önemsemedi ve tarafların daha fazla tatsızlık yaşanmadan konuyu kapatacağını düşündü ancak tam tersi oldu. Gerilim daha da arttı ve ikili birbirinin üzerine yürüdü. İtiş kakışlar yaşanırken, takım arkadaşlarının araya girmesiyle Burak ve Riera yumruklaşmanın eşiğinden döndü.
Oynamamanın da etkisiyle idmanlarda oldukça agresif olduğu bildirilen Riera'nın bu sırada “Seninle içeride görüşeceğiz. Soyunma odasında gününü görürsün” diye tehditler savurduğu öğrenildi

SAKİNLEŞTİRDİ, CEZAYI KESTİ
İngiltere'de Balotelli ile yaşadığı kavgalarla tanınan Roberto Mancini, Burak ve Riera'yı sakinleştirmek için yoğun çaba harcadı. Mancini'nin ikiliyle görüşmesiyle tansiyon düştü. Buna rağmen kavgacıların arasındaki soğukluk idman sonuna kadar sürdü. Soyunma odasında ise bir tatsızlık yaşanmadığı ifade edildi.
Mancini'nin sakat olan Hakan'ın yokluğunda F.Bahçe maçında sol bekte Riera ile Dany'i oynatma konusunda kararsız kaldığı, kavganın ardından İspanyol yıldızı tribüne gönderdiği belirtildi.

SARAY'DA GERİLİM EKSİK OLMUYOR
Selçuk-Drogba / Ağustos 2013
Drogba'nın tüm duran topları kullanma isteği Selçuk'u rahatsız etti. Eskişehir maçında bir pozisyon sonrası ikili uzun süre tartıştı. Kadıköy'de de Selçuk'un memnuniyetsizliği yüzüne yansımıştı.

Sneijder-Burak / Ağustos-Ekim 2013
İki oyuncu sezon başından beri iki kez tartıştı. 31 Ağustos'taki idmanda Sneijder, Burak'ın kendisine pas atmamasına sinirlendi ve ikili kavgaya tutuştu. Akhisar maçının ardından Sneijder, Burak'ı sık sık ofsayta takılmakla suçladı, “Sen kendi işine bak” tepkisiyle karşılaştı.

Sneijder-Eboue / Eylül 2013
Terim ile yolların ayrılmasından sonra gerçekleştirilen ilk idmanda Eboue ile Sneijder tartıştı. Kavganın, basında çıkan “Sneijder, Terim'i yönetime şikayet etti” haberleri yüzünden yaşandığı iddia edildi.

Eboue-Sabri / Kasım 2013
F.Bahçe yenilgisinin ardından soyunma odasında Sabri, Eboue'yi eleştirdi. Fildişili oyuncu, takım arkadaşına küfürle karşılık verdi. Olayın büyümesini, diğer oyuncular önledi.