F.Bahçe'den Cardozo ve Kampl açıklaması!

Elinde Sow, Webo ve Emenike gibi isimleri bulunan Fenerbahçe, Cardozo haberlerine bu vurguyla yanıt verdi, Salzburg'lu Kevin Kampl ve Eskişehirspor'un oyuncusu Tarık Çamdal ile ilgili de açıklamalar yapıldı.

Yapılan açıklama şu şekilde;

Bugün bazı gazetelerde, Profesyonel Futbol Takımımıza devre arası transfer döneminde yapılacağı iddia edilen bir takım transfer iddiaları yer almaktadır.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan haberde, kadromuzda yer alan yabancı sayısı ve habere konu olan mevkiyle ilgili oyuncularımızın yeterliliği ortadayken, Oscar Cardozo ismi üzerinde ısrarla kurgu yapılmasını anlamamakta, sadece sayfalarını doldurmak adına yapılan bu tarz yalan haberleri anlamakta güçlük çekmekteyiz.

Öte yandan, aynı şekilde bir süredir yazılı ve görsel basında ismi geçen RB Salzburg'lu Kevin Kampl ve Eskişehirspor'un oyuncusu Tarık Çamdal ile ilgili, kulübümüzün herhangi bir transfer girişimi bulunmamaktadır.

Yaklaşan transfer dönemi öncesinde kamuoyunun bu tür transfer haberlerine itibar etmemesini ve doğru bilgi edinmek adına transfer gelişmelerini kulübümüzün resmi yayın organlarından takip etmesini rica ederiz.

Saygılarımızla,

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.