G.Saray Divan Kurulu'nda Gündem 'Beyaz Futbol'

Galatasaray Divan Kurulu üyesi Hayrettin Kozak, divan toplantısında üstü kapalı olarak Beyaz Futbol'dan bahsetti...

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan moderatörlüğünü Ertem Şener'in üstlendiği, yorumculuğunu Rasim Ozan Kütahyalı, Ümit Özat, Sinan Engin ve Ahmet Çakar'ın yaptığı'Beyaz Futbol'programı yine gündemi belirledi.

Galatasar Divan Kurulu üyesi Hayrettin Kozak, geçen hafta yapılan divan kurulunda üstü kapalı olarak Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programından bahsetti.

Programın yorumcularından Rasim Ozan Kütahyalı ve Ahmet Çakar'ın eleştiri şeklinden rahatsız olduğunu belirten Kozak, ''G.Saray'ın eleştirilmesinden rahatsız değilim. Yorumcuların eleştiri şeklinden rahatsız oluyorum. Benim hayatım eleştiriyle geçiyor, siz de gayet iyi bilirsiniz. Ben doğruları söyleyen, doğrular eleştiriyi gerektiriyorsa eleştiri yapan insanım, eleştiri benm en çok sevdiğim şeydir'' dedi.

'Kütahyalı'yı Değil Yöneticileri Uyarıyorum'

'Kendisini antipatik duruma düşürüyor' diyen Kozak sözlerine şöyle devam etti; Ben kendisini tanımam, sadece tvde gördüğüm kadar bilirim son derece yadırgıyorum bazı tavırlarını. Ben iyi niyetimle bir anlamda uyarı yapıyorum baktım hiç birşey yok, mesela bütün haberleri yönetimden aldığını söyledi, isimler belirtti burda Kütahyalı'yı değil yöneticileri uyarıyorum bunu farketmiş olmanız lazım. Onların yaptığının yanlış olduğunu söyledim. Kütahyalı'da alacağı mesaj varsa alsın ben onu tanımam etmem...