Düzyurtspor, Bu Sezon Ligdeki İlk Mağlubiyetini Aldı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta deplasmanda Çorum Belediyespor'a 2-0 mağlup olan Düzyurtspor, bu sezon ligdeki ilk yenilgisini aldı.


Teknik Direktörü Ömer Ortakudaş, Çorum'un kent olarak da maça iyi motive olduğunu belirterek, "İlk defa tamamıyla dolu bir statta maç oynadık. Bu maç, sadece bizim için değil, Çorumspor için de çok önemliydi. Galip gelerek üst sıralara tırmanmak isteyeceklerini biliyorduk" dedi.

Çorumspor'un maça hızlı başlayan taraf olduğunu ifade eden Ortakudaş, şunları kaydetti:

"Rakibimiz henüz ikinci dakikada golü buldu. Erken gol, demoralize olmamıza neden oldu. Bu dakikadan sonra oyundan kopmayıp, kontrolü sağlamaya çalıştık. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda rakibimize oranla biz daha derli topluyduk. Beraberlik golünü bulabilmek için baskılarımızı arttırdık. Ataklarımız arttıkça savunmamızda yer yer boşluklar verdik. Aradığımız golü bulmaya çalışırken karşılaşmanın son dakikasında yediğimiz bir kontra atak Çorumspor'un ikinci golü bulmasına sebep oldu. Bu dakikaya kadar iki net pozisyon kaçırdık. Şayet golü bulabilmiş olsaydık skor daha farklı olabilirdi. Kaybettiğimiz için üzgünüz."

Kaynak: AA