Asa’ya Hizmet Ödülü

Kurulduğu Günden Bu Yana İlk Olarak Ağrılı Minikler İle Başlayan Daha Sonra Hakkari, Muş, Erzurum Ve Van'da Sürdürülen Projenin Yedinci Ayağı Şanlıurfa Takımını 18 Ekim’de İspanya’nın Barselona Şehrinde Yapılan Costa Brava Turnuvası’nda Dünya Şampiyonluğuna Taşıyan Anadolu Spor Akademisi Projesi Ödüle Doymuyor.


İspanya ve İsviçre’de yapılan turnuvalarda U11 ve U13 kategorilerinde Türkiye’yi temsil ettiği takımlar ile birbiri ardına başarılara imza atan Anadolu spor Akademisi, Mebus Haber Dergisi tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl 10. su yapılacak olan ödül töreninde yılın en iyi sivil toplum örgütü kategorisinde birinciliğe layık görüldü.

Siyaset, bürokrasi, sivil toplum örgütleri, çalışma hayatı ve medya dünyasına yönelik haberleri ile bilinen Time Dergisi ve Mebus Haber Dergisi, 10'uncu yılında Türkiye'ye hizmet edenleri ödüllendirdi. Time Dergisi ve Mebus Haber Dergisi okurlarının, www. timedergisi.com ve www.mebushaberdergisi.com internet sitesine gönderdiği elektronik postalar ile yılın devlet adamını, siyasetçisini, milletvekillerini, bürokratlarını, valilerini, belediye başkanlarını, iş adamlarını ve gazetecilerini belirledi.

ASA GENEL KOORDİNATÖRÜ ŞİMŞEK ÖDÜLÜNÜ ALACAK
29 Kasım tarihinde Ankara Holiday inn Otel’de devlet büyüklerinin de katılımı ile yapılacak ödül törenine Anadolu Spor Akademisi Projesi’nin ödülünü Genel Koordinatör Özcan Şimşek alacak. Ödüle layık gösterilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ASA Genel Koordinatörü Özcan Şimşek, elde ettikleri başarıların her yıl ASA’nın çıtasını yükselttiğine dikkat çekti. Son olarak Şanlıurfa takımı ile İspanya’da kazanılan U13 kategorisindeki şampiyonluğu projenin amacına kavuşturduğunun delili olduğunu söyleyen Şimşek, “Önümüzdeki aylarda projemizi diğer doğu illerindeki takımlar ile devam ettireceğiz. Mebus Haber Dergisi’nin bizi bu ödüle layık görmesi gelecekte yapacağımız projelerde de bize ilham olacaktır” diye konuştu.

Kaynak: İHA