Albayrak: Aysal, beni ve Dürüst'ü kaybettiğine pişman

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında Galatasaray eski Yöneticisi Abdürrahim Albayrak önemli açıklamalar yaptı…

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ertem Şener'in hazırlayıp sunduğu, Ahmet Çakar, Sinan Engin, Ümit Özat ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın spor dünyasında olan gelişmeleri değerlendirdiği Derin Futbol programının bu hafta yayınlanan bölümüne telefon bağlantısı aracılığıyla katılan Galatasaray eski Yöneticisi Abdürrahim Albayrak önemli açıklamalar yaptı.

Derin Futbol programına telefonla katılan Abdürrahim Albayrak'ın açıklamaları;

'Rasim Ozan beni neden yıpratmak istiyor? '
Rasim Ozan çok iyi bir Galatasaraylıdır ama onun gibi bir Galatasaraylının neden bu kadar yıpratmak istediğini anlamakta zorluk çekiyorum. Galatasaray 'ın kötü gitmesi hakkında ne bir bakanla ne biriyle öyle bir görüşme yapmadım.


'Ünal Aysal çok iyi niyetli bir insan'
Başkan çok iyi bir insan kim ne derse hemen inanıyor. O kadar iyi niyetli ki herkese inanmak gibi bir durumu var. Bu yüzden hem hocayı hem bizi tasviye etti.


'Aysal, beni ve Dürüst'ü kaybettiğine pişman '
Ünal aysal, Konya maçında locasında bana 'En çok üzüldüğüm iki şey Ali Dürüst ve senin yönetimde olmamanız.'dedi. Bana 'sen beni hiç aramadın'dedi. Bende ona 'Başkanım biz 2 sene birlikte çalışmadık mı? İki sene benim ne yaptığımı görmedin mi? Ben seni neden arayayım?'dedim. Sonra bana 'Sen beni hiç aramayınca benimle çalışmak istemiyorsun zannettim'dedi.


'Göreceksiniz Galatasaray çok iyi top oynayacak... '
Bakın göreceksiniz birkaç hafta sonra Galatasaray çok iyi top oynayacak. Çok iyi yerlere gelecek. Kimsenin bundan şüphesi olmasın.


'Galatasaray takımı dün korner bile atmadı.'
Dün ben çok üzüldüm. Galatasaray korner bile atmadı. Üzülerek 2 – 0 iken 88. dakikada çıktım stattan. Önemli olan bu tip durumlarda bu krizleri sakinlikle çözmektir. Bende Galatasaray başkanının bunu sakim bir şekilde çözeceğini zannediyorum. Bize de ne düşerse her zaman yapmaya hazırız.


'Aysal ile görüşmemi gizledim, Terim darıldı '
Başkan ile yaptığım bir telefon konuşmamı Terim hocadan gizlediğim için bana gönül koydu. Ben gönülsüz olarak bazı şeyleri göreceğim görmeyeceğim bazılarını da duyacağım duymayacağım yöneticilik budur. Başkanın her söylediğini ben hocaya söyleyemezdim. Onu söyleseydim hoca o dakika bırakırdı.


'Fatih Terim bana toz kondurmaz'
Hoca bana asla toz kondurmaz. Çünkü biz hocayla bütün ekiple çok iyi bir ekip oluşturduk. Bu başarı kolay değil. Biz takımı aldığımızda beşinciydi.

'Seçim kararı Galatasaray camiasına şampiyonluk sevinci yaratmadı'
Biz Galatasaray camiasına şampiyonluk yaratmadılar. Galatasaraylı futbolcularda yaşamadı, teknik ekip de yaşamadı. Herkesin bütün emeğine yazık oldu.

'Fatih Terim'in gözyaşını görünce ben de ağladım'
Fatih Hoca'nın gözyaşlarını görünce bende ağladım. Ben çok vefalı bir insanım. Ben özel arabamla dünkü Fenerbahçe maçına giderken Fatih Hoca'nın babasıyla annesini aradım dualarını aldım. Çünkü biz otobüsle maça giderken Fatih Hoca ile beraber anneyi babayı arardık. Onların dualarını alırdık. O dualarla biz nerelere geldik.