Kazanan Dostluk Oldu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 11. hafta maçında kendi evinde konuk ettiği Çankırıspor’u 3-2 yenen İnegölspor, kupada olduğu gibi ligde de yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Maç öncesi, saha içi ve maç sonunda oluşan centilmenlik ve dostluk görüntüleri imrendirirken, maç sonu değerlendirmelerinde de bu görüntülere vurgu yapıldı. Dostane görüntülerin yaşandığı maçın ardından basın mensuplarının karşısına geçen Çankırıspor Başkanı Sevda Karaali, “Her ne kadar skor bizim adımıza mağlubiyetle sonuçlansa da, Süper Lig takımı Kasımpaşa’yı deviren İnegölspor adına keyif veren bir oyun vardı. Bu bir oyun; bir galibi, bir de mağlubu olacak. Sahadaki oyun bizleri skordan daha çok ilgilendiriyor. Bu noktada İnegölspor’un galibiyetini kutluyorum, İnegölspor taraftarının gösterdiği teveccüh ve tezahürata teşekkür ediyorum” dedi.

İnegölspor Şeref Başkanı Alinur Aktaş ise, “Futbol, galibi, mağlubu veya beraberliği olan üç ihtimalli bir oyun. Bugünde 3-2 İnegölspor kazandı. İnegölspor’da yoğun maç trafiğinin yorgunluğu biraz hissedildi, aynı şey Çankırıspor için de geçerli oldu. Gerçekten 90 dakika koşan, heyecanlı bir takım gördük. Özellikle ben bugün taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Maç sonunda gerek rakip takım hocaları, gerekse sporcularının alkışlarla uğurlanması güzel bir görüntüydü” diye konuştu.

İnegöl şehri, İnegölspor ve taraftarı hakkındaki güzel sözleri için Çankırıspor Başkanı Sevda Karaali’ye teşekkür ederek konuşmasına başlayan İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz da, “Kendileri bu liglerin centilmen takımlarından, centilmen başkanlarından biridir. Sahada mücadele veren her iki takım oyuncularına da teşekkür ediyorum, güzel bir mücadele verdiler. Ligde ve kupada biz de kendilerine başarılar diliyoruz. Kasımpaşa maçından sonraki ilk maç bizim için kim olursa olsun zor geçecekti. Böyle düşünüyorduk ve neticesinde de öyle oldu. Çünkü, ayrı bir motivasyon gerektiriyordu. Süper Lig'in güçlü takımlarından bir tanesini elemişsiniz. Ardından lig maçı. Bu kardeşlerimiz genç oyuncular. Hangi takım olursa olsun, bu sıkıntıyı yaşayacağımızı biliyorduk. Saha içerisinde zaman zamanda bu sıkıntıyı yaşadık. Çankırıspor diri bir takım. Üzerimize geldikleri zaman, bizim motivasyondan kaynaklanan sıkıntılardan faydalanmayı da bildiler. Allah’tan üçüncü golü bulamadılar. Federasyona da yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ziraat Türkiye Kupası'nı yeni sistemle Türkiye’ye yaydılar. Bunların meyvelerini en kısa zamanda alacağız” dedi

Kaynak: İHA