Aydınspor 1923 Umutlu

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Aydınspor 1923'ün yardımcı teknik direktörü Mesut Toros, Tarsus İdmanyurdu karşısında deplasmanda alınan 1 puanın ilerleyen haftalar için olumlu bir mesaj anlamına geldiğini söyledi.

Toros, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Tarsus İdmanyurdu karşısında alınan beraberliği gazetecilere değerlendirdi.

Karşılaşmada, 90 dakika boyunca önemli pozisyonlar bulduklarını ancak bunları gole çeviremediklerini ifade eden Toros, şunları kaydetti:

'Karşılaşma boyunca iyi mücadele ettik. Özellikle kanatları iyi kullandık. Ancak final paslarında ve şut konusunda sıkıntı yaşadık. Oyuncuları verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Aydınspor 1923, ilerleyen haftalarda daha iyi olacaktır. Bu lig uzun bir maraton. Futbolcu kerdeşlerim hepsi iyi niyetli alınan sonuçlara ligde bulundukları yeri onlarda beğenmiyor. Artık seri galibiyetleri alma zamanı geldi. Alınan bir 3 puan takım üzerinde inanılmaz bir olumlu yansıma yapacak. Deplasmanda alınan 1 puan ilerleyen haftalar için önemli bir mesaj. İnşallah bu takım layık olduğu yere gelecek.'

Öte yandan, Hüsnü Özkara'nın istifasının ardından yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Aydınspor 1923'te, kulüp başkanı Süha Bayırlı'nın Turgut Uçar ile anlaşma sağladığı ileri sürüldü.

Kaynak: AA