Woods'tan Atatürk'e saygı!

Tiger Woods, Atatürk'ün 75'inci ölüm yıldönümü dolayısıyla sirenlerin çalmasıyla birlikte antrenman sahasında diğer sporcularla birlikte saygı duruşunda bulundu

Antalya 'nın Serik İlçesi 'ndeki 'Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvası 'na katılan golfün efsane ismi Tiger Woods, Atatürk 'ün 75′inci ölüm yıldönümü dolayısıyla sirenlerin çalmasıyla birlikte, antrenman sahasında diğer sporcularla birlikte saygı duruşunda bulundu. Belek Beldesi 'ndeki Montgomerie Maxx Royal Golf Kulübü 'ne ait sahalarda düzenlenen Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvası 'na katılan Tiger Woods, bugün saat 10.00′da yapacağı mücadele için saat 08.00′da antrenmana başladı. Antrenman devam ettiği sırada Atatürk 'ün 75′inci ölüm yıldönümü nedeniyle saat 09.05′te sirenlerin çalmasıyla birlikte Tiger Woods da şapkasını çıkararak saha içinde saygı duruşunda bulundu.

Woods 'la birlikte sahadaki golfçüler İsveçli Henrik Stenson, İspanyol Alejandro Canizares ve diğer sporcular 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Antrenmanı izleyen AKP Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile çok sayıda yerli ve yabancı turist de saygı duruşunda bulundu. Bazı turistler bu anların fotoğraflarını çekti. Sirenlerin susmasının ardından Woods ve diğer sporcular, Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvası 'nın son gün karşılaşmalarının hazırlıklarına devam etti. AKP Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Tiger Woods ve diğer ünlü gofçülerin Ulu Önder Atatürk 'ümüz için saygı duruşunda bulunması bizi duygulandırdı, mutlu etti” dedi.