Armutlu Belediyespor’da Yüzler Gülüyor

Armutlu Belediyespor Teknik Direktörü Kemal Dulda, hafta sonunda oynanan Yalova derbisinde Yalovaspor karşısında güzel bir oyunla net bir galibiyet aldıklarını söyledi.


Yalovaspor maçının zor geçeceğini bildiklerini, buna göre tedbir aldıklarını söyleyen Dulda, ”Kimilerine göre kolay geçecek bir müsabaka zannediliyordu, ama biz zor olacağını futbolcularımıza anlattık. Ne kadar anlatırsan anlat, oyuncuların kafasının bir köşesinde puansız bir takıma karşı oynanacak olmanın verdiği bir rehavet var. Biz ilk yarıda sahada bunu gördük. Oyunun hâkimi bizdik. Rakibin de geliştirdiği kontrataklardan 1-2 önemli pozisyonu var. İkinci yarıda buna daha çok dikkat etmeye çalıştık. İlk toplara basmamız gerektiğini konuştuk, devre arasında soyunma odasında. Nitekim ikinci yarının başında golü bulunca biraz rahatladık. Rüzgara karşı oynamakla rüzgarın arkanda olması arasında fark var. İlk yarıda rüzgâra karşı oynadık, topun bizde kalma oranı yüksekti ama sonuçta ilk yarı biraz daha zordu. İkinci yarıda rüzgârı arkamıza alırken, biraz daha dikine top oynayabildik. Orta sahadaki arkadaşlarımızın hücuma destek vermesiyle iki gol bulduk. Güzel bir galibiyetti. Ben Yalovaspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Biz de haftaya deplasmandan puan ya da puanlarla döneceğiz diye düşünüyorum. Ligde içeride oynadığımız ikinci maç ve iki galibiyet oldu. Şuan için her şey istediğimiz gibi. Bunun tadını çıkaracağız. Salı gününden itibaren de deplasmanda oynayacağımız karşılaşmaya konsantre olacağız” dedi.

Lider olmanın önemli olduğunu ancak önlerinde Dikilitaş olduğuna vurgu yapan deneyimli teknik adam,” Biz her müsabakaya yenmek için çıkıyoruz ama sonuçta deplasmana çıkacağız. Alacağımız puan ya da puanlar bizi mutlu edecektir. Bunun için de elimizden geleni yapacağız. Ligin çok başındayız henüz, bütün rakipler birbirini tanıyor. Tabii ki bu arada topladığımız bütün puanlar bizim lehimize. Yüzde 99 olmak üzere yeni bir takımız. Futbolcular daha kendilerini yeni yeni buluyor. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Takım oyunu adına daha iyi şeyler yapacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA