Triatloncular Makarna Partisinde Buluştu

Türkiye Şampiyonası finalinin gerçekleşeceği 8. Kuşadası Triatlonu’na katılmak üzere Kuşadası’na gelen bay-bayan 150 sporcu, şampiyona öncesi Kuşadası Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel makarna partisinde bir araya geldi.

Türkiye Triatlon Federasyonu ile Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 8. Kuşadası Triatlon Yarışması’na ülke düzeyinde 16 kulüpten yaklaşık 150 sporcunun katılıyor. Kuşadası'ndaki mücadeleden sonra belli olacak Triatlon Milli Takımı, bu ay içerisinde Alanya'da yapılacak Avrupa Triatlon Şampiyonası’nda Türkiye'yi temsil edecek.

Bu yıl 8. kez yapılacak Kuşadası Triatlonu kapsamında gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası finaline katılacak olan sporcular ve kulüpler Kuşadası’na geldi. Kuşadası Belediyesi Meclis Salonu’nda sporculara yönelik olarak düzenlenen bilgilendirme toplantısının ardından, finallere katılacak tüm sporcular Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen makarna partisinde bir araya geldi. Kuşadası Belediyesi Gazibeğendi gerçekleştirilen makarna partisine Türkiye Triatlon Federasyon Başkanı Hamdi Güneş ile federasyon ve kulüp yöneticileri ve 150’ye yakın sporcu katıldı.

Kaynak: İHA