Diyarbakırlı Basketbol Hakemleri Sezonu Açtı

Türkiye Basketbol Federasyonu’na bağlı Diyarbakırlı Basketbol Hakemleri, Diyarbakır Basketbol Temsilciliği'nin organize ettiği törenle yeni sezonu açtı.

Diyarbakır Ziya Gökalp Kapalı Spor Salonu'nda bir araya gelen klasman ve aday hakemler Diyarbakır’da yeni açılan basketbol sezonu hakkında görüş alışverişinde bulundu. Diyarbakır Basketbol İl Temsilcisi Erhan Kardaş, hakemler olarak yeni sezonu resmen açtıklarını belirterek, 25-28 Ekim tarihlerinde Diyarbakır’da milli takımlar kampının yapılacağını söyledi.

Kardaş, “Diyarbakır bölgesi hakemlerimiz yeni sezonu açtı. Yeni sezonun basketbol hakemlerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Yeni sezonda elli civarında klasman ve aday hakemlerimiz mevcut. Sezonu genç, yıldızlar kategorisi ile açacağız. Ayrıca girişimlerimiz sonucu Diyarbakır’a çeşitli aktiviteler kazandırıyoruz. Bu sezonun ilk etkinliği milli takımlar düzeyinde genç kızlar bayan milli takımımız Diyarbakır’a gelerek kamp yapacak. 25-28 Ekim tarihleri arasında Diyarbakır’da milli takımlar kampı olacak. İlimize daha fazla etkinlik getirmek için çabalayacağız. El birliği ile bunu başaracağız. Bir kez daha yeni sezonun hakemlerimize, sporcularımıza ve basketbol camiasına hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Kaynak: İHA