Yusuf Şimşek, Evine Döndü

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da teknik direktörlük görevine getirilen Yusuf Şimşek, "Takımımız şu anda çok iyi durumda değil ancak çok kötü de değil" dedi.

Kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Şimşek, kendisine bu görevi layık görenlere teşekkür ederek, Denizli'de bulunduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Denizlispor'u kendi evi gibi gördüğünü kaydeden Şimşek, şöyle konuştu:

"Futbolculuk hayatımda Denizlispor'u ve formasını hiçbir zaman aklımdan çıkarmadım. Giydiğim formaların altından Denizlispor forması vardı. Takımımız şu anda çok iyi durumda değil, kötü durumda da değil. Önümüzde oynanacak çok maç var. Ekibimle beraber elimizden geleni yapacağız. Denizlispor'u layık olduğu yere taşımaya çalışacağız. Bunu başarabilecek güçteyiz, kendimize güveniyoruz. Denizli halkına ve devlet büyüklerine güveniyoruz. Onun için biz buradayız."

Yönetim kurulu kararıyla olağanüstü genel kurula kadar kulüp başkanlığı görevinii yürütecek Yasin Özpek ise birlik ve beraberlik içinde Denizlispor'u layık olduğu yere getirmek için gayret edeceklerini söyledi.

Öte yandan Denizli İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut ve belediye başkanı Osman Zolan da teknik direktörlük görevine getirilen Yusuf Şimşek'i ziyaret etti.

Yusuf Şimşek'in yardımcılıklarını Şaban Özdeş, Gökhan Kılavuz, Alaattin Gülerce ve kaleci antrenörü Kıvanç Bozkurt'un yapacağı bildirildi.

Denizlispor, Denizli Atatürk Stadı'nın bakımda olması nedeniyle pazar günü Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynayacağı Adanaspor maçı için Antalya'ya hereket ettti.

Kaynak: AA