Selendi Kaymakamı'ndan Badmintonculara Moral Ziyareti

Selendi Kaymakamı Yasin Ortakçı, 5-7 Ekim tarihleri arasında Manisa'da yapılacak Türkiye kulüpler şampiyonasına katılacak olan Selendi Yıldızlar Badminton takımının antrenmanını ziyaret ederek moral verdi.

Kaymakam Ortakcı, Beden Eğitimi Öğretmenleri Zeliha Demir ve Okan Demir idaresinde Selendi Kapalı Spor Salonu’nda antrenman yaparak şampiyonaya hazırlanan badmintonculara başarı dilerken, sporcu öğrencilerle tek tek görüşerek onlardan Türkiye Kulüpler Şampiyonası'nda başarılı olmalarını istedi. Kaymakam Yasin Ortakcı, sporculara hedeflerinin sadece Türkiye değil, Avrupa ve dünya şampiyonluklarının yanısıra olimpiyatlara katılmayı başarmalarını beklediğini söyledi.

"İlçemizi en iyi şekilde temsil ederek döneceğinizden eminim" diyen Kaymakam Yasin Ortakcı, "Biz elimizden gelen her türlü desteği sağlayacağız, yeter ki siz başarılı olarak ilçeye dönün, sizlere ve sizleri bu maçlara hazırlayan öğretmenlerinize Manisa’daki müsabakalarda başarılar diliyorum" dedi.

Beden eğitimi öğretmenleri Zeliha Demir ve Okan Demir ise, "Öğrencilerimizin ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek Manisa’da başarılı olacaklarına inanıyoruz. Hazırlıklarımıza ara vermeden devam ediyoruz" dediler.

Kaynak: İHA