Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Süleyman Şahin'den Ziyaretler

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Süleyman Şahin, atletizmde dünya ikincisi olan Faik Çelik Kız Teknik ve Kız Meslek Lisesi ile Türkiye Şampiyonu Şehit Piyade Er Nezir Akgül Ortaokulunu ziyaret etti.

İlk ziyaretini, haziran ayında Çek Cumhuriyeti'nde yapılan Dünya Şampiyonasında ikinci olan Faik Çelik Kız Teknik ve Kız Meslek Lisesine gerçekleştiren Şahin, burada yaptığı konuşmada, "Öğrencilerimiz, Çek Cumhuriyeti'nde büyük bir başarıya imza attı. Bireysel olarak kazandıkları madalya ve takım halinde elde ettikleri ikincilikle Dünya Şampiyonasında ülkemizi ve şehrimizi taçlandırdılar. Öğretmenlerini ve kendilerini kutluyorum" dedi.

Şahin, ikinci ziyaretini, atletizmde iki yıl üst üste Türkiye şampiyonu olan Şehit Piyade Er Nezir Akgül Ortaokuluna yaptı.

Okulun atletizm takımının sporcuları ve beden eğitimi öğretmeni ile okul müdürünü tebrik eden Şahin, "Bu başarıların kalıcı hale gelmesi için okul sporlarına gereken önem tüm yöneticiler tarafından verilmeli. Okul müdürlerimiz ve beden eğitimi öğretmenlerimiz okul kulüp iş birliğini yürütmeli. Bu şekilde başarı daha kalıcı olur. Bu çalışmalar güç ve destekle Bursa'nın spor çıtasını daha da yükseltecektir" diye konuştu,

Şahin, iki okulda sporculara çeşitli spor malzemeleri hediye etti.

Kaynak: AA