Galatasaray İstanbul'da

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci haftasında Juventus ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak ilk puanını kazanan Galatasaray, maçın ardından bu sabaha karşı İstanbul'a döndü.

İtalya temsilcisi Juventus ile Torino'daki Juventus Stadyumu'nda karşılaşan Galatasaray, maçın ilk yarısını Didier Drogba'nın attığı golle 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda ise Juventus, bitime 12 dakika kala Arturo Vidal'in penaltı vuruşundan attığı golle beraberliği yakaladı. Ardından 86. dakikada Fabio Quagliarella'nın golüyle öne geçti. Galatasaray'ın cevabı ise 88. dakikada geldi. Umut Bulut'un golü, karşılaşmanın skorunu belirledi: 2-2.
Didier Drogba'nın attığı gol, Galatasaray'ın Avrupa kupaları tarihindeki 350| golü oldu.

Bu arada, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nun diğer maçında Kopenhag'ı Santiago Bernabeu'da 4-0'lık skorla yenen Real Madrid, ikinci hafta sonunda altı puana ulaştı. Kopenhag deplasmanındaki beraberlik sonrası bir puan daha kazanan Juventus, iki puanla ikinci sıraya yerleşti. Üçüncü Kopenhag ve dördüncü Galatasaray'ı ise ikinci maçlar sonunda birer puanı var.

Juventus karşılaşmasının ardından İstanbul'a dönen Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında 6 Ekim 2013 Pazar günü Akhisar Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yapacağı antrenmanla başlayacak.

Kaynak: İHA