Müller'den Barca Açıklaması...

Bayern Münih hücum hattının önemli isimlerinden olan Alman Milli futbolcu Thomas Müller, Barcelona hakkında beklenen açıklamayı yaptı.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Bayern ile olan mevcut sözleşmesini 2017 yazına kadar uzatan Müller'in, Barcelona'ya transfer olacağı yönünde çeşitli spekülasyonlar yapılıyordu.

Geçtiğimiz günlerde Barcelona şehrinde çekilmiş fotoğrafları basında yer alan Müller'in, sezon sonunda Katalan temsilcisinin renklerine bağlanacağı iddiaları da güçlenmişti.

24 yaşındaki futbolcu, Sky Deutschland'a yaptığı açıklamada, "Özel işlerimden dolayı Barcelona'ya gitmiştim. Elbette Barcelona gibi bir kulüple anılmak gurur verici ancak kesinlikle onlarla bir temasım olmadı. Beni tanıyanlar, Bayern'in kalbimde özel bir yeri olduğunu bilir. Bayern'de çok mutluyum. Umarım daha uzun yıllar burada kalırım" dedi.

11 yaşından beri kulüp çatısı altında olan ve 2009-2010 sezonundan beri takımdaki vazgeçilmez isimlerin başında gelen Müller, toplam 222 resmi maça çıkarken, 82 gol atıp 77 de asist yaptı.
Başarılı forvet oyuncusu, Alman Milli takım formasını da 46 defa terletip 16 kez gol sevinci yaşarken, 2010 Dünya Kupası'nda 5 golle gol kralı olmuştu.