Çankırı Askf Olağanüstü Genel Kurulu Yapıldı

Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) olağanüstü genel kurulu yapıldı.

41 oyun kullanıldığı genel kurulda başkanlığa Celal Kaman seçildi.
ASKF Çankırı İl Başkanlığı'nda yapılan seçimlerde konuşan ASKF Başkanı Ahmet Çardak, 2002 yılında başladığı görevi bugüne kadar layıkıyla yerine getirme gayretinde olduğunu ifade ederek, seçilecek yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi.

Faliyet, maliyet ve denetim kurulu raporlarının istişaresiyle devam eden ASKF olağanüstü genel kurulunda, Çardak yönetiminde ASKF'nin temsilinin üst noktada sağlandığı vurgulandı.

Daha sonra Çankırı'daki amatör kulüplerin yaşadığı sıkıntılar dile getirildi.

Çankırı Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Spor (SHÇEK) Yöneticisi Osman Demir, Çankırı'daki amatör sporların her geçen gün kaybettiğini ve yeni bir enerjiye ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Spor İşleri Daire Başkanı Emin Karaman da ASKF'nin futbol dışındaki branşlara da ilgi göstermesi gerektiğini belirtti.

Yapraklıspor Kulübü Yöneticisi Hüseyin Durmaz da kulüplerin yaşadığı maddi sıkıntıların yanında kulüpler arasında bir iletişim eksikliği yaşandığını ifade etti.

Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde tek liste ise seçime giren Celal Kaman 41 oy alarak başkanlığa seçildi.

Oylamadan sanda bir konuşma yapan Celal Kaman, ASKF olarak tüm kulüplere ve tüm branşlara aynı mesafede yaklaşacaklarını belirterek, Çankırı'daki yöneticilerle iyi ilişkiler kurarak sıkıntıların üstesinden geleceklerini kaydetti.

Kaman, ASKF başkanlığı görevini 13 kulüp yöneticisinin ısrarı üzerine kabul ettiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA