Mustafa Aktaş, Muhtarlık İçin Kolları Sıvadı

Nazilli’de yaklaşık 15 yıldır Nazilli Belediyespor’da yönetici olarak görev alan iş adamı Mustafa Aktaş, muhtar olmak için kolları sıvadı.


1949 yılında dünyaya gelen Mustafa Aktaş, Nazilli’de hemen herkesin güler yüzlü ve insan odaklı kişiliğiyle yakından tanıdığı bir isim. Gerek iş adamı kimliğiyle ortaya koyduğu başarılı grafik, gerekse Nazillispor’a duyduğu sevgi onun başlıca özelliği. Öyle ki, tırnaklarıyla kazıya kazıya elde ettiklerini, Nazilli ve Nazilliler için harcamaktan kaçınmayacak kadar vefa ve gönül adamı. 15 yıldır sürdürdüğü Nazilli Belediyespor As Başkanlığı görevi bunun en somut kanıtı.

“Nazilli benim için yaşamdan aldığım mutluluğun diğer adı” diyen Mustafa Aktaş, çevreden gelen baskı ve ısrarlar karşısında Altıntaş Mahalle Muhtarlığına aday oldu. Evli ve üç çocuk babası olan Aktaş, “Ben hizmet için varım” diyerek hedefini de açıklamış oldu. Altıntaş Mahalle Muhtarlığını kazanması halinde önemli sayılacak çalışmaların altına imza atacağını kaydeden Mustafa Aktaş, “Muhtar seçilmem halinde hiçbir vatandaştan işlem ücreti almayacağım. Mahallemde yaşayan yaşlı ve bakıma muhtaç insanları tespit edip, yerel ve mülki idare emirleri arasında köprü olacağım. Üniversite de okuyan evlatlarımızın burs alması konusunda ön ayak olacağım. Benim amacım masa başında oturmak değil. Kaldı ki, bu benim yapıma da ters. Muhtarlık müessesini sabah sekiz, akşam beş saatlerine sıkıştırmayıp, mesai saatleri dışında da açık kalmasını sağlayacağım” şeklinde konuştu.

Seçilmesi halinde Altıntaş Mahallesinde yaşayan herkesin derdi ve sorunuyla yakından ilgileneceğini belirten Mustafa Aktaş, kulağa hoş gelen iddialı bir sloganla seçmenlere çağrıda bulunmayı da ihmal etmiyor; “Başın düşünce dara, Mustafa Aktaş’ı ara”

Kaynak: İHA