Ankaragücü Yönetiminden Teknik Ekip ve Futbolculara Teşekkür Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Ankaragücü'nün yönetim kurulu, Kızılcahamamspor'u deplasmanda yenen futbolculara ve teknik heyete teşekkür etti.

Sarı-lacivertli kulübün yönetim kurulu, yaptığı yazılı açıklamada, 5'te 5 yapma hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını belirterek, 'Kızılcahamamspor deplasmanında galip gelmemizi sağlayan futbolcularımıza ve teknik heyetimize teşekkür ediyoruz. Hafta sonu oynayacağımız Pazarspor maçını da kazanarak 5'te 5 yapma hedefimizi gerçekleştireceğimize inanıyoruz' ifadelerini kullandı.

Kızılcahamam'a deplasmanında Ankaragücü'nü destekleyen yaklaşık 4 bin taraftara da teşekkür edilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

'Taraftarımız, takımımıza ve gittiğimiz deplasmanlara ayrı bir hava katıyor. Spor Toto Süper Lig'deki birçok takımın evinde ulaşamadığı seyirci sayısına, biz deplasmanda ulaşıyoruz. Bu da kulübümüzün büyüklüğünü herkese bir daha hatırlatıyor. Ayrıca voleybol takımımızı da sezonun ilk maçında aldıkları galibiyet için kutluyoruz. Galibiyetlerin sezon boyunca devam ederek, burada da bir başarı yakalayacağımıza inanıyoruz. Ankaragücü'nün 'diriliş'ini görmek için hafta sonu yapacağımız Pazarspor maçına tüm Ankara halkını davet ediyoruz.''

Kaynak: AA