Şanlıurfaspor'da Mağlubiyet Üzüntüsü

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un basın sözcüsü Gökhan Gökmen, taraftarların görevinin iyi günde de kötü günde de galibiyette de yenilgide de takımı desteklemesi ve yalnız bırakmaması olduğunu söyledi.

Gökmen, yaptığı yazılı açıklamada, ligde rakiplerin puan kaybettiği bir haftada sahalarında oynadıkları maçtan yenilgiyle ayrılmanın kendilerini üzdüğünü belirtti.

Yönetim olarak hedeflerinden asla taviz vermediklerini ifade eden Gökmen, şunları kaydetti:

'Taraftarların görevi iyi günde de kötü günde de galibiyette de yenilgide de takımı desteklemek ve yalnız bırakmamaktır. Tüm sezon boyunca 90 dakika takımlarını desteklemek, sahada mücadele eden futbolcularına inanmak, 12. adam olarak arkalarında durmak gerçek taraftarlıktır. Sonuçta kaybedilen sadece 1 maçtır, futbolun güzel yanı ve heyecanı da sonucun önceden bilinmemesidir. Futbol üç sonuçlu bir oyun olup, emek, çaba, özveri gerektirdiği ve galibiyetin de böylelikle geldiği bilinmektedir. Şanlıurfaspor yönetim kurulumuz bahsi geçen üç seçenekten her zaman galibiyeti ve Süper Lige çıkmayı hedefleyen bir anlayışa sahiptir.'

Haftalardır takım aleyhine hakem hatalarının yaşandığını iddia eden Gökmen 'Geçen hafta Adana Demirspor maçında aleyhimize hakem hatalarının üzerinden 1 hafta bile geçmemesine rağmen kendi evimizde oynadığımız maçta da hakemlerin yine aleyhimize karar verdiklerini gördük. Buradan hakemlerin bu tür kritik maçlarda çok daha duyarlı olmalarını ve yetkili kurulların daha dikkatli davranmalarını istiyoruz ' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA