Bal Ligi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, stoper Burkay İsen ve Arjantinli Lucas Hodriguez ile sözleşme imzaladı.


BAL Ligi 3. Grup’ta şampiyonluğu hedefleyen 44 Malatyaspor, Küçükçekmece’den stoper Burkay İsen’i kadrosuna kattı. Sarı kırmızılı takım daha önceden anlaşma sağladığı 19 yaşındaki Arjantinli Lucas Hodriguez’in de lisansı ile ilgili sorunu büyük oranda çözdü.

Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen 44 Malatyaspor As Başkanı Nurettin Uğur, “Boca Juniors altyapısında yetişen Lucas ile daha önceden anlaşma sağlamıştık. Ama bu transferle ilgili bazı pürüzler çıktı. Gerek Türkiye Futbol Federasyonu gerekse de Arjantin Futbol Federasyonu ile görüştük. Birkaç gün içerisinde Lucas’ın lisansını alacağız. Gelecek hafta bu oyuncumuz kadroda yer alacak” dedi.

Uğur, transfer çalışmaları kapsamında Küçükçekmece’den 20 yaşındaki stoper Burkay İsen’i kadrolarına kattıklarını da sözlerine ekledi.

BAL Ligi 3. Grup’taki tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydeden Uğur, “44 Malatyaspor olarak bu sezon şampiyon olup, Spor Toto 3. Lige çıkmak istiyoruz. Ardından da birer yıl arayla üst liglere çıkmayı hedefliyoruz” ifadesini kullandı.

Kaynak: İHA