Armutlu Transfer Dönemine Hızlı Girdi

Yalova’nın Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcilerinden Armutlu Belediyespor devre arası transfer dönemine hızlı girdi.Açık Öğretim Fakültesi sınavlarından dolayı devre arasına gidilen Bölgesel Amatör Lig 9. grupta mücadele eden Siyah Beyazlı ekip kadrosunu güçlendirdi.

Ligin ilk yarısında istikrarsız bir çizgi izleyen İsmail Dilsizoğlu ile yollarını ayırdıktan sonra Kemal Dulda ile anlaşan Armutlu Belediyespor ligin 2. yarısı için transfer harekatına başladı.

Siyah Beyazlılar, Yeni Diyarbakırspor’da forma giyen ve kariyeri boyunca büyük başarılara imza atan gol makinesi 35 yaşındaki tecrübeli forvet Özgür Bayram’ı kadrosuna kattı. Ayrıca Siyah Beyazlılar, Bartınspor’da top koşturan 25 yaşındaki başarılı defans oyuncusu Samet Kayıkçı’yı da transfer ederek, devre arası transfer dönemine hızlı start vermiş oldu.

Öte yandan Armutlu Belediyespor teklnik heyetinin verdiği rapor doğrultusunda devre arasında en az 4 oyuncunun daha transfer yapması beklenirken, takımın ikinci yarıda hedefinin üst sıralar olduğu öğrenildi .

Kaynak: İHA