Böyle Fenerbahçe Aşkı Görülmedi

Balıkesir'de fanatik bir Fenerbahçe taraftarı kendisine ait villasını tamamen sarı-laciverte boyadı.

Araç plakasından, cep telefonu numaralarına kadar Fenerbahçeli olan İsmail Özhan, şimdi de Fenerbahçe tesisleri yapmak için harekete geçti. Fanatik Fenerli; en büyük hayalinin Balıkesirspor'da oynayan oğlu Rıdvan'ın Fenerbahçe forması giymesi olduğunu söyledi.

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde yaşayan İsmail Özhan, tüm ilçede Fenervilla sahibi olarak biliniyor. 30 yıl Almanya'da çalıştıktan sonra memleketi olan Susurluk'a yerleşen ve kendisine villa yaptıran ismail Özhan, 2006 yılından bu yana Susurluk Fenerbahçeliler Derneği Başkanlığı görevini yürütüyor. Eşi Nurcan, kızları Elif, Esra, Eda ve oğlu Rıdvan'ın da Fenerbahçeli olduğunu belirten İsmail Özhan, çok sevdiği Fenerbahçe için villasının dışını ve içini sarı lacivert renklerle süslediğini söyledi.

İHA'ya konuşan İsmail Özhan, "2004 yılında evime Fenerbahçe forması giydirdim. 2006 yılından bu yana da Susurluk Fenerbahçeliler Derneği Başkanlığı yapıyorum. Benim Fenerliliğim babadan geliyor. Rahmetli babam Fenerbahçeli futbolcular Rıdvan ve Aykut'u görmüş hastanede tokalaşmış onlarla. Rahmetli anlata anlata bitiremedi. Hergün Rıdvan'ı gördüm, Aykut'u gördüm diye anlatıyordu. Birazda onlardan esinlendim sanırım. Fenerbahçe madem bu kadar büyük, Rıdvan seviliyor, beğeniliyor, Fenerbahçe'ye hizmet versin diye oğluma Rıdvan adını verdim" dedi

2006 yılında dernek başkanlığı görevine başladığı zaman Susurluk'ta ki Fenerbahçelilerle maç seyretme noktası olarak villasını belirlediklerini anlatan İsmail Özhan, arabasının da Fenerbahçeli olduğunu söyledi.

İsmail Özhan, "Sabır dolu bir zaman geçirdim. Aracıma istediğim plakayı alabilmek için 4 yıl takip ettim. Ondan sonra bir fırsat bulup, maddi karşılık ile plakaya sahip oldum. Aracımın plakası 10 F 1907. Balıkesir'de FB plaka olmadığı için henüz o plakayı alamadım. Kendime ait olan telefonlarımın hepsi Balıkesir'in kodu olan 266 ile başlıyor gerisi 1907. Aracımın plakası ve cep numaraları için 10 ile 15 bin TL arasında param gitti" dedi

Farklı GSM şirketlerinden 6 numaraya sahip olduğunu ve numaraların hepsinin de Balıkesir'in alan kodu ve Fenerbahçe'nin kuruluş tarihi (266 1907) olduğunu ifade eden Özhan, paranın öneminin olmadığını kendisi için o plaka ve numaraların değer biçilemez olduğunu ifade etti.

İsmail Özhan, dernek başkanı olduktan sonra dernek yerinin de villası olduğunu söyleyerek, villasına sarı lacivertli formayı nası giydirdiğini anlattı. Özhan, "Sarı Lacivert renklerinde ufak mermerler döşendi. Bana maliyeti misafirhanesi ile birlikte toplamda 150 bin TL'ye mal oldu. Fenerbahçe bizim hayatımız, takım yenildiği zaman moralimiz bozuluyor, her şey çok kötü oluyor. Yenince coşkuyla sabahlara kadar kutluyoruz. Yenilince televizyonlara ve gazetelere bakmıyoruz" dedi.

VİLLADA HERYER SARI LACİVERTAltı kişilik Özhan Ailesi'nin anneleri Nurcan Özhan, Fenerbahçe yendiğinde çok mutlu olduklarını ve kutlamalar yaptıklarını söyledi.

Kızları Elif, Esra ve Eda'nın da koyu Fenerbahçeli olduğunu anlatan Anne Nurcan Özhan, evde kahve içerken de sarı lacivert kahve fincanları kullandıklarını söyledi.

Ailenin babası İsmail Özhan, villanın bulunduğu sokağın adının Fenerbahçe sokak olduğunu söyledi.

İlçenin eski Belediye Başkanlarından İsmail Güneş ile bir anısını anlatan Özhan, "Başkanım, bizim oralar hep çamur, bizim yollarla ilgilenir misin diye söyledim. Kendisi esprili birisidir. Sen villanın rengini değiştir ben sana asfalt yaparım demişti. Böyle espri konuları da oluyor" diye konuştu.

EN BÜYÜK HAYALİ OĞLUNU FENER FORMASI İLE GÖRMEKismail Özhan'ın tek oğlu olan Rıdvan Özhan, bugün Balıkesirspor 17 yaş altı takımında forma giyiyor. Oğlu ile gurur duyduğunu anlatan İsmail Özhan, "Fenerbahçeli Rıdvan'dan esinlenerek bir gün oğlumun oğluma Rıdvan ismini verdim. Oğlumu 16 yıl bekledim 16 yılda yetiştirdim. Onu Fenerbahçe forması ile görmek en büyük arzum" dedi

Babasının hayali gibi kendisinin de en büyük hayalinin Fenerbahçe forması giymek olduğunu söyleyen Balıkesirsporlu futbolcu Rıdvan Özhan, "Bende Fenerbahçe Stadı'nda güzel maçlar çıkartmak istiyorum. İnşallah babamın yüzünü kara çıkartmam dedi.

Kendisine ezeli rakip Galatasaray'dan teklif gelmesi halindeki soruyu cevaplayan Rıdvan Özhan, "Babamla durumu görüşmemiz lazım" şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE DİNLENME TESİSİ Fenervilla'nın ardından yeni bir yatırıma hazırlandığını anlatan İsmail Özhan, Fenerbahçe Dinlenme Tesisi adında bir tesis açacağını müjdeledi. Tostu ve ayranı ile meşhur Susurluk'ta İzmir ve İstanbul'dan gelip geçen yolcuları ağırlamak istediğini anlatan Özhan, "Susurluk yolunun üzerinde bir yer kiraladım. Şuanda tadilat yapılıyor. Bittiğinde burası Fenerbahçe Dinlenme Tesisleri olacak. Yoldan geçen yöneticileri, taraftarları herkesi bekliyorum" ifadelerini kullandı

Taraftar İsmail Özhan, yeni tesisin de villa gibi sarı-lacivertli formayı giyeceğini müjdeledi

Kaynak: İHA