Ünyespor, 6 Futbolcuyla Prensipte Anlaştı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ünyespor'un başkanı İrfan Şahin, ikinci yarıya güçlü bir kadroyla girmek için transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeşil-beyazlı ekibin ikinci yarı öncesi Antalya Belek Atlantis Otel'de 4-16 Ocak tarihlerinde kampa girdiğini belirtti.

Kamp öncesi bazı futbolcularla yollarını ayırdıklarına değinen Şahin, ''Ünyespor 2012-2013 yılı 1. devresinde arzu ettiğimiz yerde ligi bitiremedi. Bulunduğumuz yer noktasında yönetim kurulumuz ve hocalarımızla görüşerek birtakım kararlar aldık. Takımdan Mehmet Toşak, Mikail Üzümcü, Uğurtan Çepni ve Muzaffer Taşkın'ı kamp kadrosundan çıkarttık. Altyapıdan yetişen, zaman zaman oynama fırsatı yakalayan Burak Öztürk, Samet Nazlı ve Ömer Erdem Şanlı'nın kiralık verilmesi için de başka kulüplerle görüşmeler yapıyoruz'' diye konuştu.

Transfere ilişkin bazı görüşmeler yaptıklarını ve prensipte anlaşmaya vardıkları isimler olduğunu dile getiren Şahin, şunları kaydetti:

''İkinci yarıya güçlü bir kadroyla girmek için transfer çalışmalarımız sürüyor. Kızılcahamam'dan sağ bek Cem Atan, Ofspor'dan sağ bek Can Ulun, Bandırmaspor'dan Ersin Şahin, Ofspor'dan stoper Güray Gündoğdu, forvet oyuncuları Kızılcahamam'dan Ömer Yavuz ve Maraşspor'dan Şadi Çolak ile prensip anlaşmasına vardık.''

Forvet hattındaki sıkıntıları, Şadi Çolak ve Ömer Yavuz'la çözmeyi planladıklarını belirten Şahin, prensip anlaşmasına varılan futbolcuların kamp kadrosuna dahil edildiğini bildirdi.

Şahin, kampa 28 kişilik kadroyla devam edeceklerini ifade ederek, ''İnşallah hayırlı bir sezon geçireceğiz. Takımımızın grubu iyi bir yerde bitireceğine inanıyoruz. Transferlerimiz de bununla sınırlı kalmayacak'' dedi.

Şahin, Ünyespor altyapısından yetişen futbolculardan İbrahim Karayiğit ile görüşmelerinin sürdüğünü ve kendisini kampa davet ettiklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA