Yenilmezlerin Karşılaşması

Aydınspor 1923 hafta sonu kendi sahasında Dardanelspor’u ağırlayacak.

Şampiyonluk yolunda eşit puanlara sahip iki takımdan birinin deplasmanda bileği bükülmezken, diğeri kendi evinde yenilgi yüzü görmedi. 3. Lig 2. Grupta hafta sonu Aydın’da oynanacak olan Aydınspor 1923, Çanakkale Dardanel maçı grupta liderliği etkileyecek. Averajla grubun lideri olan Aydınspor 1923 maçı kazanması yada beraberlik durumunda liderliğini sürdürecek. Maçı kaybetmesi halinde ise hem iç sahada yenilmezlik unvanını kaybedecek hem de liderlik koltuğundan olacak.

Bu karşılaşmada iki takımda kendi avantajlarını güveniyor. Biri deplasmanda topladığı puanlarla liderliğe ortak olurken, bir diğeri kendi evinde oynadığı maçlarda yenilgi yüzü görmeyerek grubun lideri konumunda.

EVİNDE 21 GOL ATTI 4 GOL YEDİ Aydınspor 1923 bu sezon evinde oynadığı 10 maçta sadece Kilimli Belediyespor ile 1-1 berabere kalırken geri kalan 9 maçtan galip ayrılarak evinde 28 puan topladı. Evinde oynadığı maçlarda rakip kalelere 21 kez havalandıran siyah beyazlı ekip kendi kalesinde de 4 gol gördü. Deplasman karnesi iç sahada olduğu kadar iç açıcı olmayan Efeler 9 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı.

Çanakkale Dardal ise Aydınspor’un tam aksine deplasman maçlarında başarısıyla dikkat çekiyor. Kendi evinde oynadığı 9 maçta 4 galibiyet 3 beraberlik 2 yenilgi alırken, dış sahada 10 maça çıkan Dardanel, bu maçlardan 8 galibiyet bir beraberlik bir yenilgi aldı. Deplasmanda rakip kalelere 21 gol atan Çanakkale ekibi kalesinde ise 8 gol gördü.

Şampiyonluk yarışında iki takım içinde hayati önem taşıyan maç için her iki takımda avantajlarını kullanarak liderliği oturmak isterken, iki takımının ligin ilk yarısında Çanakkale’deki karşılaşmasından Aydınspor 1923 Umut’un attığı golle 1-0 galip ayrılmıştı .

Kaynak: İHA