Sbk’da Moraller Yerinde

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Samsun Basketbol hafta sonu kendi evinde karşılaşacakları Beşiktaş maçı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Yaşar Doğu Spor Salonu'nda çalışmalarına devam eden Samsun Basketbol’da izinli olan Anna Vajda takıma katılarak çalışmalara başladı.

Diğer taraftan Anda Jelavic’in sakatlanmasından sonra takıma transfer edilen Nina Bogicevic’in de lisansının çıkartılamaması üzerine ülkesine geri gönderildi.

SBK’nın eski Baş Antrenör Zafer Kalaycıoğlu da, Beşiktaş maçı öncesi Samsun’a gelerek takıma ve oyunculara moral verdi.

Beşiktaş maçının önemine değinen Samsun Basketbol Kulübü Başkanı Ahmet Öztürk, “Bizim için önemli ve zor bir maç. Önemli olmasının sebebi, ligde Beşiktaş ile aramızdaki puan farkının kapanmaması istiyoruz. Oyuncularımızın bu maçı alacağına inanıyorum. Bütün Samsun halkından hafta sonu salonu doldurmalarını bekliyoruz ve taraftarlarımıza da bu konuda inanıyoruz. Cumartesi günü saat 17.00’de Yaşar Doğu Spor Salonu'nda oynanacak olan Samsun Basketbol Beşiktaş maçının biletlerini 1 TL yaptık. Zafer Kalaycıoğlu’nun da gelerek bize moral vermesi oyuncularımızı memnun etti. Taraftarlarımızın gücüyle de Beşiktaş maçını alacağız” dedi.

Kaynak: İHA