Olimpiyat Şampiyonu Milli Atlet Alptekin Kamera Karşısına Geçti

Londra 2012 Olimpiyatları’nda Türkiye'ye altın madalya sevinci yaşatan milli atlet Aslı Çakır Alptekin, Kütahya'da Kent Ormanı'nda kamera karşısına geçti.

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Beden Eğitimi Öğretmenliği mezunu olan milli atlet Aslı Çakır Alptekin’in hayatını konu alan ‘Kadınım Haklıyım” filminin koşu çekimleri Kütahya'da Halil İbrahim Yılmaz Kent Ormanı'nda yapılıyor. Film, olimpiyat şampiyonu Alptekin’in hayatını konu alıyor. Birleşmiş Milletler ve TBMM'in desteği ile çekilen filmin kamu spotu çekimleri Kütahya'da yapılırken, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü yer temini ve görevlendirdiği orman muhafaza memurları ile filme destek veriyor.

Aslı Çakır Alptekin, Kütahya Saka Ortaokulu'nda beden eğitimi öğretmenliği yaparken, bir yandan da Dumlupınar Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde görevli atletizm antrenörü olan eşi İhsan Alptekin ile 2009 yılından beri Kütahya’da yaşayan milli atlet Aslı Çakır Alptekin, çalışmalarını da Kütahya’da sürdürüyor .

Kaynak: İHA