Galatasaray iddiası!

34 yaşındaki İngiliz stoper Rido Ferdinand, menajerleri aracılığıyla sarı-kırmızılı yetkililere haber gönderdi ve gelecek sezondan itibaren G.Saray forması giymek istediğini iletti.

Wesley Sneijder ve Didier Drogba'yı alıp dünya gündemini sarsan G.Saray, aynı etkiyi bu yaz da yaratacak gibi gözüküyor. Çünkü başkan Ünal Aysal'ın tabiriyle “G.Saray'ın çekiciliğinden” M.United'ın dünyaca ünlü stoperi Rio Ferdinand da etkilendi...

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre, sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan 34'lük yıldız, gelecek sezon formasını giyeceği takımı şimdiden belirlemek istiyor ve bu amaç doğrultusunda G.Saray'ı gözüne kestirdi. Ferdinand menajerleri aracılığıyla sarı-kırmızılılara haber gönderip önümüzdeki sezon G.Saray forması giyebileceğini belirtti.

KUPA CANAVARI
Bilindiği gibi Rio Ferdinand'ın kardeşi Anton Ferdinand geçtiğimiz gün Bursaspor ile resmi sözleşme imzaladı. İngiliz oyuncunun sarı-kırmızılılara sıcak bakmasında bu konunun da etkili olduğu ifade edilirken, Milan da Rio'yu gündeminde tutuyor.

2002 yılında rekor ücretle, 46 milyon Euro'ya Leeds'ten M.United'a transfer olan ve 1.91 boyundaki Ferdinand, İngiltere Milli Takımı'nın formasını 81 kez terletti. ManU formasıyla 5 Premier Lig, 2 Lig Kupası, 4 Community Shield, 1 Şampiyonlar Ligi ve 1 de FIFA Dünya Kulüpler Kupası şampiyonluğu yaşayan Rio 2007-08'de de FIFA yılın 11'ine seçildi.