Emre Belözoğlu ve Ziegler tamam

Fenerbahçe, Emre Belözoğlu ve kulübü Atletico Madrid ile her konuda anlaştığını resmen borsaya bildirdi. Emre Belözoğlu ile sarı-lacivertli takım 2,5 yıllık anlaşmaya vardı. Fenerbahçe ayrıca eski futbolcusu Reto Ziegler'i de sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı.

Emre Belözoğlu ile 2,5 yıllık anlaşmaya varan Fenerbahçe, Atletico Madrid kulübüne 350 bin euro bonservis, 32 yaşındaki oyuncuya bu sezon 1.200.000 bin euro garanti para, 20 bin euro maç başı, gelecek sezonlar için ise 2.000.000 euro yıllık, 20 bin euro da maç başına anlaşma sağladı.

Son Dakika Transfer Haberleri İçin TIKLAYIN!

Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak İspanya'da Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid'e transfer olan Emre Belözoğlu, 6 aylık ayrılıktan sonra tekrar sarı-lacivertli takıma dönmüş oldu.

Tecrübeli oyuncu Atletico Madrid'de 2'si ilk onbir olmak üzere 3 İspanya Kral Kupası maçında, 5'i ilk onbir olmak üzere 6 UEFA Avrupa Ligi maçında, 4'ü ilk onbirde olmak üzere 7 kez La Liga'da olmak üzere toplamda 11'i ilk onbir 16 resmi maçta forma giydi.

32 yaşındaki oyuncu, Atletico Madrid formasıyla UEFA Avrupa Ligi'nde Vicente Calderon Stadı'nda Academica'ya serbest vuruştan gol atmıştı.

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle:


90 dakikaya sığmayan azmi, inancı ve hırsı ile Emre Belözoğlu yuvasında; Emre, 2,5 yıllık anlaşmayla Fenerbahçemiz'de!

Formamızı 2008'de giymeye başlayan, 2010-2011 şampiyonluğumuzda, Fenerbahçemizin sahadaki ruhlarından biri olan, geçen yılki Kupa zaferimizde büyük emeği olan 'Fenerbahçeli Emre'; Armamız için, şampiyonluklar için bizimle...

Her fırsatta jübilesini Fenerbahçemiz'de yapmak istediğini hatırlatan milli oyuncumuza, bir kez daha 'Yuvana Hoşgeldin' diyoruz.

ZIEGLER DE SEZON SONUNA KADAR F.BAHÇE'DE

Fenerbahçe bir diğer eski futbolcusu İsviçreli Reto Ziegler ile yeniden anlaştı... Sol bek mevkiinde oynayan yıldız, satın alma opsiyonu ile birlikte sezon sonuna kadar kiralandı.