Didim Belediyespor Yerel Derbiye Hazır…

Geçen hafta evinde lider Balçova Belediyespor’a mağlup olan Didim Belediyespor’da gözler hafta sonunda deplasmanda oynanacak olan Sökespor maçına çevrildi.

Didim Belediyespor hafta sonunda Sökespor’a yenerek çıkışına başlamak istiyor. Geçen hafta evinden Lider Balçova Belediyespor’a mağlup olan Didim Belediyespor, hafta sonunda deplasmanda oynanacak olan Aydın yerel derbisinde Sökespor ile karşılaşacak. Hazırlıklarını kendi tesislerinden ve Antrenör Reşat Kartal yönetiminde yapan Mavi beyazlılarda morallerin yerinde olduğu görülürken, söke maçı hazırlıkları çift kale antrenmanlar sürdürüldü. Maç öncesinde futbolcular yardımcı Antrenör Ali İhsan Yıldız nezdinde koşu çalışmasının ardından topla çalıştı. Antrenmanı Yöneticileri Özgür Tuna ve Erdil Kabak’ta izledi.

Takımda sakat olan Gökhan Şahin ile Emrah Şile düz koşu yaparken, kırmızı kart cezalısı Kaleci Murat’ın ise bu hafta takımdaki yerini alacağı öğrenilirken, geçen hafta kırmızı kart gören diğer kaleci Hüseyin’in ise bir maç ceza aldığı bilgisine ulaşıldı. Ayrıca takımda geçen sezonda oynayan Ali Çetin ise grupta yer alan Emirdağspor’la anlaştığı öğrenildi.

“ZOR MAÇ OLACAK” Antrenör Reşat Kartal, hafta sonunda oynanacak söke maçına 3 puan için çıkacaklarını ve üst sıralardan kopmamak için maçı kazanmaları gerektiğini belirterek “Zor maç olacak ama kazanmak için mücadele edeceğiz. Takımımızı hafta içinde buna göre çalıştı; yerel derbiler zor geçer ama fair play içerisinde geçmesini diliyorum. Taraftarımızı da Söke’de yanımızda görmek istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA