Bursaspor Taraftarı Galatasaray Maçına İlgi Göstermedi

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında sahasında Galatasaray’ı ağırlayacak olan Bursaspor’da taraftarlar bugün satışa çıkan biletlere ilgi göstermedi.

Bursaspor-Galatasaray karşılaşmasının biletleri, Biletix çağrı merkezi ve biletix web bilet satış kanalından bu gün saat 10.00'dan itibaren satışa sunuldu. 2013 sezonuna istediği gibi başlangıç yapamayan, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın istifasıyla sarsılan ve en Son Ziraat Türkiye Kupası’na havlu atan yeşil-beyazlılarda taraftarların hafta Sonu oynanacak Galatasaray maçına ilgisizliği dikkat çekti

Biletleri sınırlı sayıda kişi alırken, bu biletleri alan taraftarlar, yönetime tepkili olduklarını, cumartesi günü oynanacak Galatasaray maçında takımlarına destek vereceklerini söylediler.

Bu arada yeşil-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "İl Spor Güvenlik Kurulu kararı, TFF statüleri, TFF talimatları ve 6222 ile 6259 sayılı kanunlar gereği yaş sınırlaması olmaksızın tüm müsabakalarda olduğu gibi bileti olmayan taraftarlarımız müsabakaya alınmayacak" uyarısında bulunuldu.

Açıklamada ayrıca bileti ile maça gelmesine rağmen yanında biletsiz çocuk getiren taraftarların çocuklarının da tribüne alınmayacağı belirtilerek, "Bu konuda taraftarlarımızın daha duyarlı davranmaları, oluşabilecek sıkıntılı durumları önleyecektir" denildi.

Bursaspor-Galatasaray maçı biletlerinin fiyatları ise şöyle: “VIP A-B Tribün 1. sıra 275 TL, VIP A-B Tribün 2.3.4.5.6. sıralar 150 TL, Kapalı A-B-C Tribünleri 75 TL, Maraton Tribünü 30 TL, Kapalı Kale Arkası Tribünü 20 TL, Açık Kale Arkası Tribünü 10 TL, Misafir Tribünü 10 TL.”

Kaynak: İHA