Balotelli geldi, Milano yıkıldı!

Manchester City'den Milan'a transfer olan Mario Balotelli'yi, İtalya'da yüzlerce taraftar karşıladı. Taraftarlar oyuncunun gidişi ardından polisle çatıştı.

Manchester City'den Milan'a transfer olan Mario Balotelli'yi, İtalya'da yüzlerce taraftar karşıladı. Yıldız oyuncunun Milano'ya geliş anını bir çok basın mensubu takip ederken, Balotelli taraftarlarla beraber dans etti.

Turuncu şapkasıyla dikkat çeken İtalyan yıldız, taraftarların arasına dalarak tezahüratlara katıldı ve onların arasında bu coşkuyu yaşadı. Fakat bu Balotelli sevinci mutlu sonla bitmedi. Yıldız futbolcu yemek yiyeceği restorandan içeri girdikten sonra yüzlerce taraftar ve polis çatışmaya girdi. Holiganların polislere şişeler fırlattığı belirtilirken, birkaç polisin ciddi olmamak üzere yara aldığı söylendi.

Milan'a ayak bastıktan sonra hastanede rutin kontrollerden geçen Balotelli, buradan yemek yemek için bir restorana geçti. Genç yıldız yaptığı açıklamada, 'Uzun zamandan beri Milan'da oynamak istiyordum. Daha önce başka takımlarda olduğumdan gelemedim ve şu an bu fırsatı yakaladım. City'de sezona iyi bir başlangıç yapmadım ve umarım burada durumlar daha değişik olur. İçimde bir yerde bir gün buraya geleceğimi hissediyordum. Önemli bir karar verdim ve umarım iki taraf için de iyi olur ' dedi.