Atletico'dan F.Bahçe'ye Şok Emre Cevabı

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Emre Bölezoğlu'nun Fenerbahçe ile anlaştığına dair kendilerine bir bilgi ulaşmadığını söyledi.

Olağan basın toplantısında konuyla ilgili soruyu cevaplayan Diego Simeone, 'Şu anda Emre bizim takımda. Anlaştığına dair bilgi yok. Yarın önemli bir maçımız var, ona odaklanmış durumdayız. ' dedi.

Emre Belözoğlu 'nun menajeri Ahmet Bulut, Madrid 'e gelerek Atletico Madrid yönetimi ile masaya otururken, görüşmelerin yarına kadar sürebileceği, kesinleşmiş hiçbir kararın henüz olmadığı ifade edildi.

EMRE HAYLİ GERGİN
Bu arada, Fenerbahçe 'nin transferi için görüşmelere başladığını borsaya bildirdiği Emre Belözoğlu, Atletico Madrid 'in antrenmanına katıldı. İspanyol basının büyük ilgi gösterdiği deneyimli oyuncunun, çalışma sırasında gergin olduğu gözlendi.

Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo, Emre Belözoğlu 'nun Fenerbahçe 'ye döneceği iddialarıyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, konuya ilişkin fikrinin olmadığını dile getirerek, ”Atletico Madrid Kulübü ile kimse görüşme yapmadı” dedi.