1461 Trabzon, Kayseri Erciyespor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

PTT 1. Lig’in 20. haftasında sahasında Kayseri Erciyesspor’u konuk edecek olan 1461 Trabzon, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Bordo-mavili takımın futbolcularını örnek alan Orenda Futbol Okulu öğrencileri antrenmanı izleyerek teknik heyet ve futbolcularla fotoğraf çektirdi. PTT 1 Ligi’nin 20. haftasının en önemli karşılaşmalarından biri olan 1461 Trabzon-Kayseri Erciyesspor müsabakası zirveyi yakından ilgilendiriyor. Sonucu merakla beklenen karşılaşmada Karadeniz ekibi 34 puan ile averajla 2. sıra da yer alırken, Kayseri Erciyesspor ise 34 puan ile 3. sırada yer alıyor. Maçı kazanan taraf 3 puan önde zirve yarışı götürecek. 35 puanlı Manisaspor ise lider durumda.

Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını Haluk Ulusoy Kamp ve Eğitim Merkezi’nde teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde gerçekleştiren bordo-mavili takımın antrenmanını minik sporcular ziyaret etti. 1461 Trabzon takımında forma giyen futbolcu ağabeylerini örnek alan minik sporcular teknik heyet ve futbolcularla fotoğraf çektirdi. Geleceğin yıldız adayları olan Orenda Futbol Okulu öğrencileri teknik heyete çiçek verirken, futbolculara ise tatlı ikram etti .

Kaynak: İHA