Sorgun Belediyespor’da Feridun Dündar Dönemi Başladı

Yozgat’ı Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta temsil eden Sorgun Belediyespor’da Teknik Direktör Ferda Cevizci’nin istifasının ardından yeni Teknik Direktör arayışlarına giren Sorgun Belediyespor Yönetimi daha önce Yimpaş Yozgatspor’un da Teknik Direktörlüğü yapan Feridun Dündar ile anlaştı.

Sorgun Belediyespor Kulüp Yöneticisi Nihat Künbetli başkanlığında yapılan imza töreninin ardından takımla birlikte antrenmanlara başlayan teknik direktör Feridun Dündar, geçen hafta sonu alınan Geredespor yenilgisini unutarak, hafta sonu oynanacak olan Adliyespor’u yenerek tekrar üst sıralara çıkmak istediklerini söyeldi.

Takımla birlikte ilk idmanına çıkan teknik direktör Dündar, Yimpaş Yozgatspor'un altyapısında futbola başlayıp, uzun yıllar formasını giydiğini, daha sonra değişik kulüplerde futbol yaşamını sürdürdüğünü, kendisinin de Yozgatlı olduğunu kaydeden Dündar, “Sorgun Belediyespor bu sezon ilk yarıda gösterdiği performansla ne kadar kaliteli bir takım olduğunu gösterdi. Ancak geçen hafta sonu alınan Geredespor yenilgisinin ardından sıralamadaki yerimiz değişti. Adliyespor’u hafta sonu kendi evimizde yenerek tekrar şampiyonluk mücadelemizi devam ettirmek istiyoruz. Amacımız Sorgun Belediyespor’u layık olduğu yere getirmektir. Bütün Yozgatlı ve Sorgun’lu hemşehrilerimizin desteğini, ilgisini ve yanımızda olmalarını bekliyoruz” dedi.

Sorgun Belediyespor yönetimi Teknik Direktör Feridun Dündar ile birlikte yardımcı antrenörlüğe ise Hakkı Ekici’yi getirdi

Kaynak: İHA