Mehmet Özdilek: Önemli Bir Galibiyet Aldık

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, maçı kazanmak dışındaki bir neticenin kendilerini son maça taşamayacağı için, elde edilen bu galibyetin önemli olduğunu söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 5. hafta grup eleme maçlarında kendi sahasında İçel İdmanyurdu'nu 4 -2 mağlup eden Medical Park Antalyaspor kupadaki iddiasını sürdürüyor. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, kupadaki iddialarını sürdürebilmeleri için bu maçın önemli olduğunu söyledi.

Özdilek: "Bu maçı kazanmak dışındaki bir netice bizi Son maça taşımayacaktı. O anlamada çok önemliydi. Yarınki maçın neticesi de çok önemli. Oradaki skora göre çok iyi bir avantaj oluşturabiliriz. Oyuncularımız çok iyi mücadele etti. 7 oyuncumuz yok. 2 günde bir maç oynuyoruz. Bugün en önemli şey kazanmaktı. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Amacımız cumartesi akşamı oynayacağımız maçı da oynayarak yolumuza devam etmek." ifadelerini kullandı. Kırmızı-beyazlı takımın başarılı oyuncusu Diarra, 3 puanı aldıkları için çok mutlu olduklarını ifade etti.

Diarra, çok iyi bir durumda olmadıklarını, bu galibiyetin kendilerini toparlayacağını söyledi.

Medical Park Antalyasporlu oyuncu Zizic de, önemli olanın kazanmak olduğunu söyledi.

"MEDİCAL PARK ANTALYASPOR'UN KAZANABİLECEĞİNİ BİLİYORDUK"

İçel İdmanyurdu Teknik Direktörü Giray Bulak da Medical Park Antalyaspor'un kazanacaklarını bildiklerini söyledi.

Bulak: "Bizim için önemli olan oyuncuların performansıydı. Buna odaklandık. Oyunun başında şok gol yedik. Ama ikinci yarı oyun toparlandı. 3-1 olduğunda oyun 3 -3 olabilirdi. Bazı oyuncularımız için çok net ışık aldık. Antalyaspor'u tebrik ediyorum." dedi.

İçel İdmanyurdu oyuncusu Can ise zor bir süreçten geçtiklerini, ligin alt sıralarından kurtulup, rahat bir pozisyona gelmek istediklerini söyledi.

Nurullah Kaya da, oyuna iyi başlayamadıklarını, oyun kontrolünün Medical Park Antalyaspor'da olduğunu ifade etti.