Mardin Belediyegücüspor Kulübü'nden Belediyeye Ziyaret

Kahramanmaraş'ta yapılan Türkiye Güreş Şampiyonası'nda 1 altın ve 2 gümüş madalya kazanarak Türkiye üçüncüsü olan Mardin Belediyegücüspor takımı heyeti Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'nu ziyaret etti.

Şampiyonada 1 altın, 1 gümüş madalya kazanan Seyfullah Karadeniz ile 1 gümüş madalya kazanan Harun Tuğan'ın da aralarında bulunduğu takım, Belediye Başkanı Ayanoğlu ile makamında görüştü. Ayanoğlu, kazanılan başarıdan büyük onur duyduğunu belirterek, sporcuları tebrik etti.

Takıma desteklerinin süreceğini ifade eden Ayanoğlu, ''Şehrimiz adına bu kardeşlerimize verdiğimiz destek devam edecek'' dedi.

Güreşçilerden Harun Tuğan, Başkan Ayanoğlu'nun her zaman desteğini gördüklerini ifade ederek, başarılarında belediye başkanının da büyük katkısı olduğunu söyledi.

Mardin Belediyegücüspor Kulübü'ndeki iki sporcu takım sıralamasında topladıkları puanlarla Mardin'e üçüncülük kupası kazandırmış, alınan bu sonuçlardan sonra her iki sporcu 24 Şubat'ta Ankara Elmadağ'da başlayacak olan milli takım kampına davet edilmişti.

Muhabir: Abdülhalim Çelik / Sema Kaplan

Yayıncı: İrfan Cemiloğlu

Kaynak: AA