Ferdinand, Bursaspor'a Resmi İmzayı Attı

Başarılı futbolcu, Bursaspor taraftarları önünde oynamayı sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen imza törende konuşan Ferdinand, Bursaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Satış opsiyonlu olarak sezon sonuna kadar kiralanan Ferdinand, şunları kaydetti: "Londra'da doğdum büyüktüm. Birçok çok arkadaşım oldu. Kültürü iyi biliyorum. Bunun da bana yardımcı olacağına inanıyorum. Türk arkadaşlarıma da Bursa'ya geleceğimi söylediğimde bana taraftarı hatırlattılar. 'İnanılmaz bir taraftarın önünde oynamaya gidiyorsun' dediler. Bende bunu sabırsızlıkla bekliyorum. Takım arkadaşlarımla tanışmak için sabırsızlanıyorum. Takımın başarısı için elimden geleni yapacağım.""GALATASARAY MAÇINA HAZIRIM"Galatasaray maçı için hazır durumda olduğunu ve görev verilmesi halinde elinden gelenin en iyisini yapacağını belirten Ferdinand, Türkiye'de Drogba ve Snaijder'in oynayacak olmasını ise 'fantastik' olarak değerlendirdi. Başarılı oyuncu, "Türk taraftarlar ve Türkiye ligi bu şeklide kaliteli isimlerin gelmesi çok önemli bir olay. Taraftarlar da böyle kaliteli isimlerin ligde oynamasından çok mutludurlar. Bende onlara karşı oynamak için sabırsızlanıyorum." diye konuştu.

USLU: KENDİSİNDEN ÇOK ŞEY BEKLİYORUZ

Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, nokta ve kaliteli transferler yaptıklarını belirterek, şunları dile getirdi: “Şimdi nitelikli transferlerden birini daha sizlere tanıtıyoruz. İngiltere'den aldığımız bu üçüncü futbolcumuz. Kendisinden çok şeyler bekliyoruz. Takımımızın vazgeçilmezlerinden olacaktır. Engin futbol bilgisi ile takımımıza çok şey katacağına inanıyorum.”

“TELEFONLAR SUSMUYOR”

Uslu, Ertuğrul Sağlam’ın istifasının ardından teknik direktör belirleme konusunda çalışmaların devam ettiğini belirterek, şu bilgileri verdi: “Öneriler çok, telefonlar susmuyor. Herkes Bursaspor'a gelmek istiyor. Yerli yada yabancı çok teklif edilen teknik adam var ama biz en doğru kararı vermek istiyoruz.” Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ise Ferdinand gibi kıymetli bir oyuncuyu Bursaspor’a kazandırmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

KAMAT: AZİZ BEHİCH KIBRIS VATANDAŞLIĞINA GEÇECEK

Avustralya’nın Melbourne Heart FC takımında oynayan Aziz Behich transferi konusunda ise şunları kaydetti: “Bu akşam İstanbul'da olacak. Yarında Bursa’ya gelir. Türk statüsünde oynamak için girişimlerde bulunacağız. Çünkü kendisi şuanda Avusturya vatandaşı. Ailesi Kıbrıs Türkü. Önce Kıbrıs vatandaşlığına geçirmeye çalışıyoruz.”

“EN DOĞRU TEKNİK DİREKTÖRÜ GETİRECEĞİZ”

Kamat, yeni teknik direktör konusunda ise çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Kamat, “Ciddi çalışma var. Çok ciddi bir görüşme içerisindeyiz. Bizim için iyi olabilecek, faydalı olabilecek, önümüzdeki serüvende bize faydalı olacak hocayı getireceğiz, çalışıyoruz. İnşallah en iyisinde karar kılacağız. Biraz daha zaman istiyoruz. İsimler üzerinde durmayalım. Net olarak söylemek gerekirse birkaç isim üzerinde çalışmalarımız var. Doğru kararı vereceğimizden kimsenin endişesi olmasın. Yerli yada yabancı demeyelim, biraz sabırlı olalım.” şeklinde konuştu.