Elibol, “Gün Sandıklıspor Adına Fedakarlık Günüdür”

Sandıklıspor Onursal Başkanı ve Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, Sandıklıspor’da son günlerde yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

Başkan Elibol yaptığı açıklamada, Son günlerde Sandıklıspor’un maçlarının Afyonkarahisar’da oynanması, kulübün devredilmesi, adının değiştirilmesi ve benzeri konuların gündeme taşındığını belirtti.

Bu nedenle Kulüp Başkanı Hidayet Başçiftçi, Asbaşkan Halil İbrahim Necipoğlu ve Futbol Şube Sorumlusu Kadir Ünal ile Ticaret Odası Başkanı Mustafa Özer, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mevlüt Özçınar, belediye meclis üyesi İbrahim Poyraz’ın da katıldığı bir toplantı yaptıklarını belirten Başkal Elibol, “Toplantıda kulübün SGK, vergi, futbolcu ve şahıs alacakları olmak üzere 395 bin lira borçlu olduğu ortaya çıktı” dedi.

SAHİPSİZ KALIR Takıma el uzatacağını, yönetimin değişmesi halinde vergi ve SGK borçları ile futbolcu alacakları olan 186 bin TL’lik borcu yeni yönetim olarak kabul edeceğini söylediğini belirten Başkan Elibol, sözlerini şöyle sürdürdü: ”Burada transfer sezonu Cuma günü bitiyor. Bu süreçte yönetim değişecek olursa teknik adam ve 4 futbolcu takviye yaparak düşme potasına girmeden sezonu tamamlayacağımızı anlattım. Şartımız yönetim Mart ayını beklemeden hemen istifa etmesidir.Transfer günü bittiğinde yapılacak bir şey kalmaz. Korkarım ki Mart ayındaki kongrede bu tabloya göre kulüp sahipsiz kalır.” FEDAKARLIK GÜNÜ “Gün fedakarlık günüdür” diyen Başkan Elibol, “Mevcut yöneticiler, daha önceki yönetimin yaptığı gibi şahsi alacaklarından vazgeçerek transfer sezonu bitmeden bu işe nokta koymasıdır” dedi.

MAÇLAR SANDIKLI’DA Kulüp Başkanı Hidayet Başçiftçi ise maçların Afyonkarahisar’da oynanması fikrinden vazgeçtiklerini belirterek, “Fedarasyon ile yaptığımız yazışmaları da durdurduk.Maçlarımızı Sandıklı’da oynamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı .

Kaynak: İHA