Cska Sofia Alanya'da Kamp Yapıyor

Bulgaristan 1. Lig takımlarından eski Trabzonsporlu oyunculardan Yesic Miodrag'ın antrenörlüğünü yaptığı CSKA Sofia 14 gün sürecek kamp için Antalya'nın Alanya İlçesi'ne geldi.

Akşam saatlerinde Alanya'ya gelen CSKA Sofia takımı, kampı geçirecekleri Gold City Otele yerleşirken, bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen teknik direktör Yesic Miodrag açıklamada bulundu. Teknik Direktör Yesic Miodrag, 25'i futbolcu 44 kişilik bir ekiple kamp için birçok büyük kulübünde tercihi olan Alanya Gold City Oteli seçtiklerini belirtti.

Yesic Miodrag, “14 gün süreyle 25 futbolcumuzla kampa gireceğiz. Şu an bulunduğumuz 1. Lig çok iyi, ancak hedefimiz daha iyi olmak. Kupa ve Şampiyonluk için hazırlanıyoruz umarım bu hedefimize en kısa sürede ulaşacağız" dedi

Bir zamanlar forma giydiği Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in ise istifasını üzüntüyle öğrendiğini belirten Yesic Miodrag, “Kendisi benim eski hocamdı, güzel günlerimiz oldu, çok iyi bir teknik adam çok üzüldüm. Fakat şu da bir gerçek ki, dünya bile değişiyor hocalar da değişebilir" diye konuştu.

Bulgar takımın bu geceyi dinlenerek geçirecekleri ve yarın Gold City Spor Tesisleri’nde ilk antrenmanlarını gerçekleştirecekleri öğrenildi .

Kaynak: İHA