Çalımbay: Fenerbahçe Maçından Sonra Rahatlayacağız

Sivasspor Teknik Direktör Rıza Çalımbay, şimdiye kadar hem lig hem de kupada zorlu maçlar oynadıklarını belirterek, Pazar günü oynayacakları Fenerbahçe maçının ardından daha düzenli antrenman yapma imkanı bulacaklarını söyledi.

Fenerbahçe maçının ardından değerlendirmede bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, galibiyet için oynadıklarını belirterek, iki takımın da aynı şekilde oynaması sebebiyle ortaya zevkli bir mücadele çıktığını söyledi.

Birinci ve ikinci yarıda buldukları pozisyonları gole çeviremediklerini belirten Çalımbay, şimdiye kadar hem lig hem de kupayı bir arada götürmeye çalıştıklarını belirterek, 20 günde 7 maç yaptıklarını ve bunun zorluklarını anlattı.Sınırlı bir kadroyla mücadele etmenin neticesinde ligde kötü neticeler adıklarını belirten Çalımbay, Pazar günü İstanbul’dan puan veya puanlarla dönmek istediklerini söyledi.

Rıza Çalımbay, Fenerbahçe maçından Sonra normal bir periyoda gireceklerini belirterek, daha iyi çalışma ve istedikleri antrenmanları yapma fırsatları olacağını ifade etti.

Rıza Çalımbay, tek düşüncelerini Pazar günü Fenerbahçe ile oynayacakları lig maçı olduğunu belirterek, bu maçtan da puan veya puanlarla ayrılmak istediklerini söyledi.

Sivassporlu futbolcular Murat Akça, Hakan Arslan ve Ümit Kurt ise Fenerbahçe takımın iyi mücadele ettiğini belirterek, kupada Sonuna kadar devam etmek niyetinde olduklarını söylediler. Fenerbahçe ile Pazar günü oynayacakları maçtan puan veya puanlarla ayrılmak istediklerini belirten Sivassporlu futbolcular, bu maçla ilgili kazanmak için sahaya çıkacaklarını ifade ettiler.KOCAMAN: EMRE TRANSFERİYLE İLGİLİ YORUM YAPMADIAykut Kocaman, gruptan çıkmayı garantilemiş olarak geldiklerini Sivas’ta gruptan lider olarak çıktıkları için sevinçli olduklarını söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, şimdiye kadar grubu lider bitirmek için gayret ettiklerini belirterek, bu amaçlarına ulaştıklarını için memnuniyetini ifade etti.

Sivas’a gruptan çıkmayı garantilemiş olarak geldiklerini belirten Kocaman, Sivasspor takımının ise bu maçta moral bulmak niyetinde olduğunu hatırlattı. İki takımın da kazanmak için oynadığını belirten Kocaman, zorlu bir periyodu tamamlayarak, gruptan lider olarak çıktıkları için sevinçli olduklarını söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Emre Belözoğlu’nun takıma geri dönmesi veya transfer çalışmalarıyla ilgili sorulara karşılık, ortada net bir şey yokken açıklama yapmanın doğru olmadığını söyledi.

Aykut Kocaman, bir soruya karşılık, kupa statüsünü tartışmak gerektiğini belirterek, maç aralıklarının yakın olması sebebiyle bazı kulüplerinin sıkıntı yaşadığını söyledi.

Kocaman, teknik adam gözüyle fazla maç oynamanın zararlı değil, yararlı olduğunu söyledi.

Fenerbahçeli futbolcular Serkan ve Serdar ise grup birincisi olarak tur atladıkları için memnuniyetlerini belirterek, Son maçı da kazanarak grubu yenilgisiz bitirmek niyetinde olduklarını belirttiler .