'Bursaspor Vizyonuna Uygun İsim Teknik Direktör Olacak'

Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından teknik direktörlük görevi için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek, "Bursaspor'un vizyonuna en uygun isim olması için gayret sarfediyoruz. Yerli ve yabancı çok sayıda hoca Bursa'da çalışmak istiyor" dedi.

Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat da Aziz Behich'in bugün Türkiye'ye geleceğini, Avusturalya vatandaşı olan oyuncuyu Kıbrıs vatandaşlığına geçirip Türk statüsünde oynatmak istediklerini söyledi.

Ferdinand'ın imza töreninde, basın mensuplarının “Başka transfer olacak mı?” sorusuna Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat cevap verdi. Aziz Behich'in bu akşam İstanbul da olacağını anlatan Kamat, "Gece geç saatlerde Bursa’da olacak. Yarın Türk statüsünde oynaması için girişimlerde bulunacağız. Aziz’in ailesi Kıbrıs Türkü ama kendisi Avustralya vatandaşı. Kıbrıs Vatandaşlığına geçirip Türk statüsünde oynaması için çalışacağız” dedi.

BURSASPOR VİZYONUNA UYGUN İSİM OLACAK”

Ertuğrul Sağlam’ın istifasının ardından boşalan Teknik Direktörlük görevi için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Genel Sekreter İlhan Uslu, “Bursaspor’un vizyonuna ve ideallerini karşılayacak bir teknik direktörü göreve getirmek için çalışıyoruz. Son bir hafta içinde Ertuğrul Sağlam’ın istifa edeceğinden haberimiz yoktu. Ani gelişen bir olaydı. Biraz zamana ihtiyacımız var. Öneriler çok. Telefonlarımız susmuyor. Herkes Bursaspor da çalışmak istiyor. Teknik direktör yerli veya yabancı olsun, çok teklif edilen isim var ama bizler en doğrusunu yapmak istiyoruz. Vizyonumuza uygun isim olmasını arzu ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA