A Milli Takımın Çek Cumhuriyeti Maç Programı Belli Oldu

A Milli Takımı’ın, 6 Şubat 2013 Çarşamba akşamı Manisa'da Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı hazırlık karşılaşmasının programı açıklandı.

Milli Takım’ın kadrosu ise 1 Şubat Cuma günü açıklanacak. A Milli Takım, 3 Şubat Pazar günü saat 20.00'de İstanbul Le Meridien Otel'de kampa girecek. A Milliler, Çek Cumhuriyeti maçı için ilk antrenmanını, 4 Şubat Pazartesi günü saat 19.00'da, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da yapacak. Bu çalışmanın ilk 30 dakikası basın mensuplarınca takip edilebilecek. Antrenmandan önce 18.45-19.00 arasında, 2 futbolcunun katılımı ile basın mensupları için mixed-zone uygulaması gerçekleştirilecek.

A Milli Takım karşılaşma için, 5 Şubat Salı günü saat 12.00'de Atatürk Havalimanı'ndan İzmir'e uçacak. Milliler, İzmir'de Swissotel Grand Efes'te konaklayacak.

Teknik Direktör Abdullah Avcı ve bir futbolcunun katılacağı basın toplantısı, 5 Şubat Salı günü saat 17.00'de maçın oynanacağı Manisa 19 Mayıs Stadı'nda olacak.

A Milli Takım, aynı gün saat 19.00'da İzmir Atatürk Stadı'nda son antrenmanını yapacak. Basın mensupları bu çalışmanın ilk 15 dakikasını izleyebilecek.

6 Şubat Çarşamba akşamı Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Türkiye-Çek Cumhuriyeti hazırlık maçı saat 20.15'de başlayacak.

A Milli Takım karşılaşmanın ardından 00.30 uçağı ile İzmir'den İstanbul Atatürk Havalimanı'na hareket edecek .

Kaynak: İHA