Transferin Şampiyonu Ünyespor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Ünyespor, 12 yeni isimle anlaşarak gücüne güç kattı.

Devre arası hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdüren Ünyespor, yaptığı transferlerle ikinci yarıya iddialı hazırlanıyor. 4 Ocak’ta başlayan devre arası kampta bugüne kadar güç depolayan Ünyespor, 18 Ocak’ta Sona erecek kampta 3 hazırlık maçı yapmayı planlıyor.

Hazırlık kampının Son derece iyi geçtiğini belirten Ünyespor Kulübü Başkanı İrfan Şahin, ikinci yarıda yenilenen kadromuzla ligin iddialı ekipleri arasına gireceklerini söyledi.

Hazırlık kampında 12 yeni oyuncuyu takıma dahil ettiklerini belirten Başkan Şahin, “Ofspor’dan sol bek Can Ulun, Kahramanmaraşspor’dan forvet Ömer Yavuz, Alanyaspor’dan ön libero Zeynel Yıldız, Kahramanspor’dan forvet Şadi Çolak, stoper Ömer Topraktepe, Mehmet Kahriman ve orta saha oyuncusu Bilal Türkgüler, Bandırmaspor’dan sağ açık Ersin Şahin, Orduspor’dan sağ bek Yasin Öztop, Tavşanlı Linyitspor’dan stoper Emre Horoslu, Ünyespor’un eski oyuncusu İbrahim Karayiğit ile anlaşarak bu futbolcuları kampa dahil ettik” dedi.

Transfer ettikleri futbolcularla resmi sözleşmeleri kamp Sonrası Ünye’de imzalayacaklarını belirten Başkan İrfan Şahin, İskenderun Demirçelikspor’dan Süleyman Görgün ile her konuda anlaştıklarını, futbolcunun yarın Ünyespor’un kampına katılacağını söyledi.

Kampta hazırlıkların devam ettiğini ve futbolcuların form grafiğinin giderek yükseldiğini belirten Başkan Şahin, “18 Ocak tarihinde Sona erecek kampta 3 hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz. İlk hazırlık maçını yarın İskenderun Demirçelikspor ile ardından da Altay’la oynayacağız. Kamp Sonuna kadar bir hazırlık maçı daha oynadıktan Sonra Ünye’ye döneceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA