Sevilla deplasmanında harika geri dönüş

Katalan ekibi, iki farkla geriye düştüğü Sevilla deplasmanından üç puanı son dakikalarda kurtardı. 89 ve 90+3. dakikalardaki gollerle sahadan 3-2 galip ayrılan Barcelona, La Liga'da yoluna kayıpsız devam etti ve 6'da 6 yaptı.

İspanya La Liga'da 6. hafta mücadelesinde Sevilla ile Barcelona kozlarını paylaştı. Ramon Sanchez Pizjuan'da oynanan mücadele konuk ekibin 3-2'lik galibiyeti ile sona erdi.

Karşılaşmada 2-0 öne geçen Sevilla bu üstünlüğünü koruyamadı. 26. dakikada Piotr Trochowski ilk golü atarken, 48. dakikada sahneye çıkan Alvaro Negredo farkı 2'ye çıkardı.

Barcelona'da 53 ve 89. dakikalarda Cesc Fabregas takımını uyandırdı. Beraberlikle yetinmeyen Vilanova'nın takımında son sözü 90+3'te David Villa söyledi. Katalan ekibi muhteşem bir geri dönüşe imza attı.

Öte yandan Sevilla'da Gary Medel 72. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Son bölümlerde 10 kişi kalmanın eksikliğini hisseden Sevilla, iyi oynadığı maçtan puan alamadan ayrıldı.

Bu sonucun ardından Barcelona 18 puana yükselirken Sevilla ise 11 puanda kaldı.

Ligin gelecek haftasında Sevilla deplasmanda Celta Vigo ile karşı karşıya gelecek. Barcelona sahasında Real Madrid ile mücadele edecek.