Eyüpspor'u 3. Tura Taşıyan Ersen Martin Hedef Büyüttü

Karşılaşmada iki gol atan ve Eyüpspor’u 3. tura taşıyan Ersen Martin maça damgasını vuran isim olurken, uzatmalara giden maçın son saniyelerinde attığı kafa golüyle Eyüpspor’a turu getirmişti.

Ersen Martin maçla ilgili yaptığı açıklamada, "Karşılaşmanın bu kadar zor geçeceğini beklemiyorduk." diyerek, şunları söyledi:

"Ünyespor genç ve dinamik bir kadroyla sahaya çıktı. Tam maçı kazandığımızı zannettiğimiz bir anda Ünyespor beraberliği yakaladı ve karşılaşmayı uzatmalara götürdü. Uzatmaların Son saniyesinde attığım kafa golüyle maçı zor da olsa kazanmasını bildik. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bizim asıl hedefimiz lig ama kupada 3. turu geçeceğimizi de söyleyebilirim."Ünyespor maçının artık geride kaldığını, 3. turdaki rakiplerinin ise henüz belli olmadığını da belirten Ersen Martin, "Şimdi tamamen önümüzdeki lig maçı olan Denizli Belediyespor karşılaşmasına konsantre olduk. O maçı kazanıp ligde çıkış yakalamak istiyoruz." ifadesini kullandı. Ersen Martin, Ünyespor maçında attığı 2 golle hem formunun zirvesinde olduğunu hem de tecrübesiyle Eyüpspor'un en büyük silahı olduğunu bir kez daha gösterdi.