Elie Baup: Fenerbahçe'yi Grubun Favorisi Olarak Görüyorum

Olimpik Marsilya Teknik Direktörü Elie Baup ve kaleci Steve Mandanda, maçın oynanacağı Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında karşılaşma öncesi değerlendirmede bulundu.

Grubun favorisi olarak Fenerbahçe'yi gördüğünü dile getiren teknik direktör Elie Baup, "Fenerbahçe, UEFA Kupası'nda final oynayacak kadar güçlü bir ekip. Fenerbahçe’nin tecrübeli bir ekip olduğunun farkındayız. Ama bizim de uluslararası iyi oyuncularımız var. Fenerbahçe, gerçekten iyi bir takım. UEFA Kupası’nda final oynayacak kadar güçlü bir takım olduğunu düşünüyorum. Yarın bizim için güzel bir sınav olacak. Yarın ne yapacağımızı göreceğiz.” ifadelerini kullandı. UEFA Kupası’nda yer aldıkları grubu da değerlendiren Baup, “Yüksek kalitede takımların bulunduğu grup. Elimizden geleni yapacağız ve sonucu göreceğiz.” şeklinde konuştu.

Stat atmosferiyle ilgili bir soru üzerine Baup, "Stada herkes futbol izlemek için gelecek. Stat atmosferi insanlara coşku verecek, bizim için zor tarafı da olabilir. Stat atmosferinin iyi olduğunu düşünüyoruz. Oradaki insanların futbola olan aşkı ve sevgisini belirtiyor." dedi.

Stat atmosferinin oyuncularını olumsuz etkilemeyeceğini kaydeden Fransız teknik adam, “Oyuncularımızın bir çoğu ulusları arası oyuncular. Hem Fransa Ligi’nde hem de Avrupa’da üst düzeyde maç oynamış oyuncular. Stat atmosferinin oyuncularım üzerinde olumsuz bir etkisinin olacağını düşünmüyorum.” diye konuştu.

Fenerbahçe’de çekindiğiniz oyuncu var mı? şeklindeki bir soruya da Baup, "Fenerbahçe, uluslarası tarafından tanınan Meireles, Yobo, Alex, Sow gibi oyuncuları var. Bireysel düzeyde üst düzeyde oyuncular, herkes biliyor bu oyuncuları." cevabını verdi.Olimpik Marsilya kalecisi Steve Mandanda ise "Kaliteli ekiplerin bulunduğu bir gruptayız. Yine de başarılı olacağımıza inanıyorum." dedi.

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın atmosferiyle ilgili olarak da Mandanda, “Niang de stadın atmosferi ve taraftarın desteğinden bahsetmişti. Bu statta ve güzel ambiansta Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir maç oynamak bizi mutlu edecektir.” ifadelerini kullandı.Mandanda, sözlerini şöyle tamamladı: "Gerçekten çok önemli ve güçlü oyuncuların olduğu güçlü bir takımla karşılaşacağız. Böyle iyi bir takımla oynamak gerçekten bizi mutlu edecektir.

"OLİMPİK MARSİLYA ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

Olimpik Marsilya, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı .